StoryEditorOCM
SportKRAJ PRVENSTVA

Zajednička fešta uprave, igrača i navijača NK Galovac: pogledajte kako se slavilo do kasno u noć...

Piše Ivica Gjergja
23. svibnja 2024. - 18:09

Osvojit četvrto mjesto nakon samo godinu dana nastupanja u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Zadar može samo uspješan i odlično posložen nogometni klub kakav je NK Galovac.

Od onoga ”tko kosi” do onog ”tko vodu nosi“, u ovom klubu sve štima. No valja pritom posebno istaći ”neposredne proizvođače“, stručni tim i igrače na terenu, jer u konačnici oni su ti koji donose rezultat i uspjeh.

Trener Alen Vedrić očito radi dobar posao, i da je bilo malo više sportske sreće, možda bi ovu sezonu završili još uspješnije, no u klubu su zadovoljni ostvarenim rezultatom. Kada je tek došao u klub, a znajući s kim radi, Alen je obećao rezultat, do kojeg je i došao. Predsjednik kluba Vicko Burčul je svom timu odredio prioritete i sve je krenulo u pravom smjeru. Osobnim primjerom je kazivao kako treba i što raditi. Igrači su to vidjeli i na to odgovorili na najbolji način – pobjedama na travnjaku. A on ih je zauzvrat u nekoliko navrata pozvao na ”treće poluvrijeme“ u restoranu u Sukošanu. Fešte su to koje se pamte, a zna to najbolje igrač Šime Burčul koji u tim trenucima zasvira harmoniku!

Na posljednjoj utakmici prvenstva na kultnom igralištu SC Milivoj Burčul - Lučo Galovac je ispratio Škabrnju 91 s 3:2, iako su u jejdnom trenutku gubili dva gola razlike. Pored dobre igre opet je uprava kluba stala iza svojih igrača i navijača te na koncu organizirala bogat program uz domjenak za sve na igralištu. U fešti ih ni kiša nije omela!

Uprava, igrači i navijači u Galovcu žive kao jedan organizam, u njihovom jedinstvu treba tražiti ”tajnu uspjeha”, kako na terenu, tako i nakon susreta, kada se opet, po tko zna koji put, veselo slavilo do dugo u noć.

Onako kako to samo Galovac može napraviti...

image

Kad se fešta u Galovcu...

/Slobodna Dalmacija
image

Kad se fešta u Galovcu...

/Slobodna Dalmacija
image

Ekipa NK Galovac

Ig/Slobodna Dalmacija
image

Kad se fešta u Galovcu...

/Slobodna Dalmacija
image

Kad se fešta u Galovcu...

/Slobodna Dalmacija
image

Kad se fešta u Galovcu...

/Slobodna Dalmacija
16. lipanj 2024 18:32