StoryEditorOCM
SportBIZARNO NA KVADRAT

Zar stvarno?! Nakon utakmice na Gripama iz Zadra su uložili žalbu, nećete vjerovati o čemu se radi. Pa nije ovo tenis!

Piše Frane Vulas/SD
30. svibnja 2024. - 08:05

Nakon što su košarkaši Splita na punim Gripama u uzbudljivoj utakmici odigranoj u odličnoj atmosferi svladali Zadar 87:77 i poveli 2:1 u finalnoj seriji za prvaka Hrvatske, utakmica je i nakon završetka dobila svoj nastavak. Popriilčno bizaran. Poslije susreta iz Zadra su uložili i službenu žalbu. A predmet žalbe je - razina buke u dvorani!

Morali smo informaciju više puta provjeriti jer nismo vjerovali svojim ušima, ali tako je, kako je. Zaista su se iz zadarskog kluba žalili na količinu decibela na Gripama. Klub koji ima najglasnije i najbrojnije košarkaške navijače u državi se žalio na - buku.

Taman smo ranije pohvalili kako je konačno malo i splitska publika dala sebi oduška, iako je Tornado iipak Tornado, neusporedivo je to. Zaprijetili su potencijalnom žalbom iz Zadra zbog buke navodno još prije susreta, sporan je navodno bio razglas. Čak su ponijeli i mjerač decibela. Najavljeno - napravljeno. Zadar se žalio.

Spominjali smo već u ranijim tekstovima kako je jedan navijač Splita trubom/sirenom pokušavao parirati Tornadu, taj tekst možete pročitati OVDJE. Ali, zar stvarno?! Što je iduće, utišavat ćemo navijače, tražiti ga tiše pjevaju? Ljudi, nije ovo tenis.

24. lipanj 2024 11:48