StoryEditorOCM
SportTALIJANSKI MEDIJI TVRDE

Zbog kronične ozljede koljena zadarski "Vatreni" mijenja klub - seli u drugog velikana

Piše SN
9. siječnja 2019. - 19:00
vrse

Šime Vrsaljko prošlog je ljeta stigao na posudbu iz Atletica u Inter, ali uskoro bi mogao ponovno promijeniti sredinu. Barem tako javlja Rai Sport s kojeg tvrde da Inter ne namjerava zadržati hrvatskog reprezentativca te da bi ga već tijekom siječnja mogao vratiti Španjolcima.

Talijani tvrde da su razlog njegove kronične ozljede koljena zbog kojih je propustio više utakmica u protekloj polusezoni. Tamošnji mediji već naveliko nagađaju i gdje bi Šime mogao nastaviti karijeru, a prema njihovim tvrdnjama su čelnici Atletica voljni prodati ili posuditi Vatrenog Interovom konkurentu Napoliju.

Soccer Football - Serie A - Juventus v Inter Milan - Allianz Stadium, Turin, Italy - December 7, 2018 Juventus' Cristiano Ronaldo in action with Inter Milan's Sime Vrsaljko REUTERS/Stefano Rellandini

REUTERS/Stefano Rellandini

 

Dio tog dogovora bio bi i Elseid Hysaj, 24-godišnji standardni desni bek koji bi otišao u drugom smjeru.

U ovoj je sezoni Vrsaljko za Inter odigrao 10 prvenstvenih utakmica te je pritom zabilježio dvije asistencije. Podsjetimo, talijanski velikan doveo je hrvatskog reprezentativca iz Atletica na jednogodišnju posudbu za 6.5 milijuna eura odštete, a na ljeto bi imali pravo trajnog otkupa njegovog ugovora za 17.5 milijuna.

19. travanj 2024 23:06