StoryEditorOCM
SportMLADI ‘POGON‘

Zemuničke ‘papaline‘ kod GNK Dinama primio Dominik Livaković!

Piše Ivica Gjergja
7. ožujka 2021. - 18:31

Mladi pogon NK Zemunik 'papaline' kojeg uspješno vodi trener Luka Krnčević gostovao je u Zagrebu kod GNK Dinama. Iako su odigrali dvije utakmice s tamošnjim uzrastom, obje su završile bez pobjednika, jedna 1:1, a druga 2:2. Dječake i njihovo vodstvo primio je Dominik Livaković, Zadranin, reprezentativac i vratar Dinama, te se preko sat vremena s njima zadržao u razgovoru. Djecu je dosta toga interesiralo, a „Livi“ je na svako pitanje odgovorio, te im obećao da će prvom prigodom doći i posjetiti ih na Lužinama – igralištu Zemunika.

- Što se tiče ukupno obavljenog posla zadovoljan sam, iako smo malo trenirali i radili na utakmicama se vidjelo da su moji dečki u dobrom tonusu, sada nam ostaje da nastavimo dalje sa treninzima. Ovim putem bi se zahvalio roditeljima, ali i načelniku općine Zemunik Ivica Šariću,koji su nam pomogli, kao i sponzorima da napravimo jedan izlet do Zagreba, osjetimo tamošnji nogomet i posjetimo Zoološki vrt. Djeca su zadovoljna i pitaju kada ćemo opet na put, kazao nam je vidno zadovoljni trener Luka Krnčević.

Nakon što su se vratili iz Zagreba mladi Jakov Buljat rekao je kako je put bio odlično iskustvo.

- Bilo je divno, hvala našem treneru Luki što smo mogli doživjeti lijepe trenutke u Zagrebu. Želim opet na utakmicu u Zagreb, kazao je Jakov, a Papaline su mu se pridružile u želji.

Papaline NK Zemunika, koje su odigrale utakmice u Zagrebu sa Dinamom: Mihovil Marušić, Leo Krnčević, Marija Surjan, Frane Surjan, Gabrila Buljat, Jakov Buljat, Pavle Duspara, Matej Šestan, Mateo Šare, Toma Perić, Lovre Perić, Ante Jermen, Gabrijel Marjanović, Krešimir Biloglav, Toni Kosović, Vito Čankovic, Kristian Gučanin. Trener Luka Krnčević.

Sponzori: Mati Bilaveru, Stipe Buljat, Marin Marušić, Mate Biloglav, Ivan Fabijan

25. travanj 2024 05:51