StoryEditorOCM

ŽENSKI FUTSAL KUP POLIČNIK 2015: Golijada haklerica u vrhunskom ugođaju!

Piše PSD.
22. veljače 2015. - 20:51
igrezena

Drugi dan odigravanja malonogometnog turnira žena u Poličniku odvijao se u efiksanosti ženskog spola, a u čemu je uživala publika u dvorani. Igračice su nemilosrdno zabijale loptu u mrežu. U pet odigranih utakmica postignut je ukupno 41 zgoditak što znači da je u svakoj utakmici u prosjeku postignuto 8,2 po susretu. Dugo se ovakava golijada nije vidjela na turnirima ili u regularnom dijelu susreta.

Na parketu je bilo živo, Amunus je već u prvom susretu porazio Plus Horvati visoko, pala je sedmica, dok su se i cure iz Zagerba Fusio razigrale, njihovu moć je vidio na djelu i njihov šef Dragan Đurković, te se uvjerio da igraju jedan od najboljih haklova. One su Mirlović Zagori udijelile devet komada. Split Tommy je četiri komada podario Čiksicama, a Plus Horvati su bili bolji od IPE Zadar kao i Alumnus.

Jedan od gledatelja po imenu Ante kazao nam je nakon završetka utakmica:

- Hvala organizatorima turnira Super Čiks i IPA Zadar, u svemu je jednostavno pogođeno. Vjerujem radi same popularizacije malog baluna, ali i ugođaja koje su cure na parketu i publika u dvoranu učinili. Treba se uskoro ponoviti. Uživao sam u ova dva dana, a što će biti na finalu mogu samo zamisliti - kazao je radostan Ante.


ALUMNUS - MC PLUS HORVATI 7:0

POLIČNIK - Dvorana Osnovne škole. Gledatelja 200. Suci: Ivan Zrilić i Zdenko Bakarić.

ALUMNUS: Lerotić, Mimica, Tomić, Migić (2), Hubak, Krog (2), Rogar, Damjanović(1), Brkan, Tolić (2), Severenski, Jelinčić. Voditelj: Alan Sinovčić.

MC PLUS HORVATI: Žuti Škvorc, Bijelić, Godinić, Tuđan, Dujmović, Staka, Horvat. VOoditelj: Danijel Jadnrečić.

FUSIO - MIRLOVIĆ ZAGORA 9:0

FUSIO: Sipina, Makar, Grabar (1), Horvat , Valušek (1), Martić (1), Matijević (1), Glavič (1), Conjar (4). Voditelj: Andrea Volušek.

MIRLOVIĆ ZAGORA: Rajčić, Burić, Sučić, , A. Rajčić , Pilipac, Nakić, Bulat, Džaja, Petković, Vrdoljak. Voditelji: Joško i Ivan Nakić.

SUPER ČIKS - FC SPLIT TOMMY 0:4

SUPER ČIKS: Vidas, Vlatković, Orlić, Pedić (4), Klapn, Šarlija, Šare (3), Maruna, Marić. Voditelj: Josip Pedić.

SPLIT TOMMY: Vrdoljak, Grbavac (1) Bukič (2), Gruica, Grašo, Dulčić , Vranješ , Lasić, Marks, Lubina (1). Voditelji: Vinka Fabijanac i Marija Mišetić.

MC PLUS HORVATI - IPA ZADAR 9:2

MC PLUS HORVATI: Žuti, Škvorc(1), Bijelić(1), Godinić, Tuđan(1), Dujmović(2), Straka (4), Horvat. VOoditelj: Danijel Jadnrečić.

IPA ZADAR: Jurić, Šimić, Dundović, Milatović, Marić, Rebić, Ćurković(1),Miličević, Jagić, Brajković, Grgurić (1), Verić, Tikulin. Voditelji: Zoran Zekić i Maro Šimić.

IPA ZADAR - ALUMNUS 1:11

IPA ZADAR: Jurić, Šimić, Dundović, Milatović, Marić, Rebić, Ćurković, Jagić, Brajković, Grgurić(1), Verić, Tikulin. Voditelji:Zoran Zekić i Maro Šimić.

ALUMNUS: Lerotić, Mimica(2), Tomić, Migić (1), Hubak, Krog (1), Rogar, Damjanović(1), Brkan(6), Tolić, Severenski, Jelinčić. Voditelj:Alan Sinovčić.


Ivica GJERGJA


19. travanj 2024 09:48