StoryEditorOCM
SportSTRELIČARSKI TURNIR 'SISAČKA ZIMA'

Zlato, srebro i bronca za SK Zadar!

Piše Ivica GJERGJA
13. veljače 2019. - 11:14

Streličari SK Zadar nastupili su na streličarskom turniru 'Sisačka zima' formata WA 2x18m koji se održao u dvorani Brezovica u Sisku. Za Zadar su nastupili Darko Polić - dugi luk (LB), veteran Josip Šare - dugi luk (LB), senior Šime Grginović - olimpijski luk (RB), seniorka Ivana Sumić - olimpijski luk (RB). Zadar se okitio  jednim zlatom, srebrom, i broncom.

U kategoriji dugim lukom Darko Polić ispucava rezultat od 478 krugova i zauzima prvo mjesto među veteranima. Josip Šare u jakoj seniorskoj konkurenciji ispucava 500 krugova - rezultat koji ga dijeli samo 3 boda od prvoplasiranog - i osvaja srebrnu medalju. U kategoriji seniora olimpijskim lukom, Šime Grginović ispucava sjajnu prvu seriju i plasira se na treće mjesto, no u drugoj je opao i završio natjecanje na 6. mjestu s ukupnih 495 krugova. Ivana Sumić, u kategoriji seniorki olimpijskim lukom, ispucava rezultat od 473 kruga i osvaja brončanu medalju.

Iz kluba kažu da je ovaj turnir u Sisku bio posljednji turnir pred dvoransko prvenstvo Hrvatske koje će se održati sljedeći vikend u Ljubešćici.

Vjeruju da su Sisak iskoristili kao dobar trening i pripremu za nadolazeće prvenstvo.

26. travanj 2024 20:04