StoryEditorOCM
SportOTPISAN JE

Zločesti dečko hrvatskog nogometa je svima u svom mjestu otplatio kredite, a sada ga se klub želi riješiti

Piše SPORT SD
20. srpnja 2023. - 14:28

Milan kreće na pripreme za sljedeću sezonu u petak, destinacija je SAD, a tamo će odigrati nekoliko prijateljskih utakmica. No, na avionu koji ide preko bare neće biti mjesta za Antu Rebića. Kako piše Corriere della Sera, ali i Fabrizio Romano, trojica igrača ostaju u Italiji i za njih nema mjesta u momčadi iduće sezone.

Uz Antu Rebića to uključuje Divocka Origija i Fode Ballo-Tourea. Corierre della Sera piše da Rebić ovih dana zadaje velike glavobolje čelnicima svog kluba. Naime, za njega je stigla ponuda iz Bešiktaša i Milan je bio spreman pregovarati, ali Rebiću se ne ide iz kluba. Ima ugovor s Milanom još dvije godine.

Bivši Vatreni je postao miljenik cijele Hrvatske odličnim igrama na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Kao i veliki dio reprezentacije, tada je igrao ozljeđen, ali je i dalje davao sve od sebe. Iste godine je i otplatio kredite svim mještanima svog rodnog sela, a 2021. je donirao deset tisuća eura za izgradnju objekta ustanove za rehabilitaciju djece s poremećajima iz spektra autizma u Slavonskom Brodu. S vremenom je zbog pada u formi i nesuglasica s izbornikom ispao iz reprezentacije.

Trenutno vrijedi šest milijuna eura, a prošle godine je u 31 utakmicu u dresu Milana zabio tri i namjestio dva gola. Godišnja plaća mu iznosi 4.5 milijuna eura i to je najveći razlog zašto ga se klub želi riješiti.

04. svibanj 2024 18:13