StoryEditorOCM
TribinaMLADI HSP AS ZA BOLJI ŽIVOT U GRADU

Besplatan parking za sve stanovnike Poluotoka

Piše Zadarski.hr
18. siječnja 2017. - 14:03
hsp

HSP AS nastavio je s završnom konsolidacijom stranačkih redova na razini županijskih vijeća te gradskih i općinskih podružnica kako bi stranka spremno dočekala opće lokalne izbore . Na tom tragu, u nazočnosti najviših stranačkih dužnosnika, stranački delegati s područja Grada Zadra dana 17.01.2017. jednoglasno su izabrali novo vodstvo MO Poluotok na čelu s predsjednikom Lucianom Klancem.

Obraćajući se stranačkim suradnicima, novoizabrani predsjednik MO Poluotok Luciano Klanac naglasio je svakodnevnu problematiku koja muči njegove sugrađane i ponudio neka od mogućih konkretnih rješenja. Naglasio je kako je izuzetno zadovoljan sa sve većim zanimanjem mladih za HSP AS o čemu najbolje svjedoči veliki rast članstva na dnevnoj razini. Naveo je kako sa postojećom stranačkom infrastrukturom, konkretnim rješenjima , jasnim programskim ciljevima te snagom mladosti očekuje zasigurnu pobjedu na predstojećim lokalnim izborima.

Skup je vodio predsjednik gradske organizacije i zamjenik Glavnog tajnika Mate Lukić koji je istaknuo da gradimo suvremenu modernu desnicu s mladim naraštajima na čelu. Naveo je da se planira baviti rješavanjem konkretnih pitanja i stvarnih problema malog čovjeka!

Buka i parking su dva najozbiljnija problema ovog dijela grada. Ako grad ne može osigurati parkirna mjesta tokom cijele godine, mora ukiniti naplatu istih za sve stanovnike Poluotoka, buka se može i mora regulirati da se stanovnicima Poluotoka omogući normalan život, pogotovo u mjesecima van sezone. Do kraja ožujka svi mjesni odbori, biti ce spremni za izbore, a mi pokazujemo iz dana u dan, da smo jedina snažna, stabilna i organizirana stranka desnoga svjetonazora u koju svaki dan pristupaju novi mladi ljudi koji su okrenuti budućnosti i kroz HSP AS su se odlučili sami izboriti za nju.

Predsjednica Odbora za medije


Natalija Bilić

19. travanj 2024 05:57