StoryEditorOCM
TribinaOTVARANJE GRPAŠĆAKA

Čast nam je bila ugostiti Predstojnika Ureda predsjednika Vlade Zvonimira Frku-Petešića i državnog tajnika Marija Šiljega

Piše Park prirode Telašćica
18. lipnja 2022. - 09:50

Park prirode Telašćica objavio je na svojim društvenim mrežama, dojmove i fotogaleriju svečanog otvaranja Interpretacijsko edukacijskog centra Grpašćak.

- Čast nam je bila ugostiti Predstojnika Ureda predsjednika Vlade Zvonimira Frku-Petešića, državnog tajnika Marija Šiljega, župana Zadarske županije Božidara Longina, načelnika Općine Sali Zorana Morovića i sve ostale uzvanike koji su uveličali ovaj poseban događaj za nas.

Uspostavljanjem ovog Interpretacijsko edukacijskog centra stavlja se poseban naglasak na značaj, važnost i ulogu zaštićenih područja u edukaciji i jačanju svijesti o vrijednostima Parka prirode te promociji zaštite i očuvanja prirode.

Veliko hvala svim ljudima koji su dali svoj doprinos realizaciji ovog projekta, timu sa preko stotinu članova koji su sudjelovali od faze planiranja do realizacije, među kojima bi izdvojili tvrtku Apsolon d.o.o. koja je punih devet godina uz nas kao pomoć i podrška.

Nadamo se da smo ispunili očekivanja, veselimo se budućem radu i suradnji na nekim novim projektima - stoji u objavi.

20. travanj 2024 00:19