StoryEditorOCM
TribinaODGOVORIO RAVNATELJ

Čulina o "kineskim slovima" na WEB stranici Bolnice: Tehničke nepravilnosti su odmah otklonjene, nije ugroženo pružanje zdravstvene usluge

Piše Zadarski.hr
29. lipnja 2022. - 14:54

Ravnatelj Opće bolnice Zadar Željko Čulina uputio je priopćenje za javnost koje prenosimo u cijelosti.

 

Nakon detektiranih tehničkih nepravilnosti koje su bile vidljive u projiciranju fonta u Listama čekanja bolnica na službenoj web stranici Opće bolnice Zadar, iste smo odmah otklonili te je već ujutro, 29. lipnja, stranica potpuno funkcionalna. 

Greška u fontu se pojavila između dva ažuriranja što je uzrokovalo predmetni slučaj, no time nije ugroženo pružanje zdravstvene usluge, uskraćena rezervirana pretraga niti jednom pacijentu niti ugrožen rad djelatnika Opće bolnice Zadar.

Web stranica služi samo za javno informiranje zainteresiranih te kao takva nema nikakve implikacije na rad Bolničkog sustava. Nadalje, web stranica, kao i bilo koji drugi tehnički sustav, podložna je određenim smetnjama u radu te bismo, kao bolnica koja drži do visoke kvalitete zdravstvene usluge, bili zahvalni kada bi se na uočene pojedine nepravilnosti prvenstveno upozorilo Bolnicu u cilju što bržeg rješavanja takvih pojedinih slučajeva na dobrobit pacijenata i djelatnika Bolnice.

Željko Čulina, ravnatelj OB Zadar

24. travanj 2024 07:57