StoryEditorOCM
Tribina‘SUKOB NA LJEVICI‘

Dr. Bruketa odgovara Marjani Botić: Bilo bi lijepo da ste naveli od koga ste kopirali ideju besplatne vodu za građane. Birajte original, a ne kopiju!

Piše Zadarski.hr
30. travnja 2021. - 20:59

Dr. Denis Bruketa, kandidat za gradonačelnika Stranke Za Zadar!, reagira na nedavno priopćenje Marjane Botić iz Akcije mladih na temu besplatne vode za građane. Reakciju prenosimo u cijelosti:

Lijepo vas molim da u svom mediju, a osobito koji ste objavili priopćenje gđe Marjane Botić kao reakciju na navodne prijetnje iz gradskog Vodovoda o obustavi usluge pitke vode pojedinim dužnicima, objavite i sljedeće:

Poštovane građanke, poštovani građani, uvaženi predstavnici medija,

Odlično i vrlo pohvalno je da koalicija SDP, je li AM i tko ono još (?) u svoj izborni program i program svog kandidata dr. sc. Marka Vučetića postavlja za cilj „osiguravanje“ 2 (dva) kubika pitke vode svim građanima grada Zadra i Zadarske županije, samo bi korektno i po svim pravilima i uzusima lijepog ponašanja bilo da su gospoda i gospođe iz dotične koalicije i naveli od koga su u svoj program preuzeli, tj. postavili kako kažu „cilj osiguravanja“ 2 (dva) kubika pitke vode za građane Grada Zadra i Zadarske županije“ . 

Da ne bi bilo sve identično, napravili su da im fali još samo jedna riječ: besplatno! No, uskoro se ipak očekuje da će ta stavka programa Stranke Za Zadar! i dr. Denisa Brukete biti kopirana od riječi do riječi pa će gospoda i gospođe iz navedene koalicije pisati i govoriti: „U našem je programu da građani Grada Zadra i Zadarske županije imaju besplatnu vodu! (Za početak 2 ili 3 kubna metra).“ Kao što i priliči i kako je jedino i ispravno! I javne česme (lijepo dizajnirane, kvalitetne gradske špine) na nekoliko lokacija u Gradu. (i ovaj dodatak sigurno imaju u pripremi :)

Također očekujemo, a osobno i čujem da dotični nude građanima Grada Zadra već i besplatno parkiranje! I snažan socijalan program! Dobro, trenutno još ne spominju da će urediti Grad po mogućnostima, potrebama i po mjeri tjelesnih invalidnih osoba, kao niti da će oformiti još jedan, novi, dvanaesti gradski upravni odjel. Gradski upravni odjel za mirenja, pomirenja, razgovore, dogovore, PRAVNU i svekoliku drugu POMOĆ građanima! 

Sreća da je naš program javno zabilježen još 15. ožujka, dakle malo prije njihovih kopija, a sreća građana grada Zadra i Zadarske županije će biti kad se taj program u cijelosti i ostvari. Samo poštovane građanke, dragi građani, temelj, garant, jamac ostvarenja svega navedenog je Program Stranke Za Zadar! I kvalitetni, iskreni, moralni, educirani i stručni, vrijedni i radišni ljudi Stranke Za Zadar! koje ni na koji način nije moguće kopirati!

Dakle, poštovane sugrađanke, poštovani sugrađani, original a ne kopija! Jer original je original, a kopija uvijek ostaje, što li nego, tek samo blijeda kopija! :) 

Zahvaljujem

Srdačno,  s poštovanjem 

Dr. Denis Bruketa. Stranka Za Zadar!

24. travanj 2024 22:24