StoryEditor
TribinaO STANOVIMA POS-A

Forum mladih SDP-a: ‘Lista broji 204 imena. Pitamo se, tko će se ovaj put naći u prvoj polovici od sinova i kćeri visokopozicioniranih HDZ-ovaca‘

Piše Zadarski.hr
6. ožujka 2021. - 11:40
Jure Mišković/Hanza media

Povodom polaganja kamena temeljca na Crvenim kućama gdje će se izgraditi novi POS-ovi stanovi, priopćenjem se oglasio Forum mladih SDP-a Zadar. Priopćenje prenosimo u cijelosti: 

- Jučer je položen kamen temeljac, kamen temeljac za novih stotinu POS-ovih stanova. Lista broji 204 imena. Pitamo se, tko će se ovaj put naći u prvoj polovici od sinova i kćeri visokopozicioniranih HDZ-ovaca. Koga će ovoga puta biti sram koliko nema?

Podsjetimo, prvi čovjek APN-a Krešimir Žunić je u ime svoga sina, kreditno nesposobnog studenta, zaposjeo stan koji je trebao pripasti mladoj obitelji. U tome, štoviše, Žunić nije vidio ništa sporno - već ga je bilo sram koliko nema. Dok Žunić besramno uživa, možemo se samo pitati što je s obitelji koja je u cijeloj priči ostala zakinuta.

U razdoblju kada Zadarska županija,zahvaljujući tridesetogodišnjoj vlasti HDZ-a, bilježi najveći rast stope iseljavanja od 39,9%,HDZ-ovci ne gube vrijeme, već stambeno zbrinjavaju svoje sinove- navodi se u priopćenju kojeg potpisuje Helena Mikulandra, predsjednica Foruma mladih SDP-a Zadar. 

02. kolovoz 2021 11:23