StoryEditorOCM
TribinaDANIEL RADETA

"Gdje su snimke s nadzornih kamera? Ako obducent ne može reći točno vrijeme smrti, što je ključno u istrazi, zašto se ne pogledaju snimke kamera?"

Piše Zadarski.hr
16. srpnja 2022. - 15:58

Predsjednik Gradskog SDP-a Daniel Radeta javno se oglasio nakon što smo u tekstu na našem portalu pitali zašto državni odvjetnik Denis Sokol ne želi reći približno vrijeme smrti mladog Irca, poginulog pri padu sa bedema kod 'Ledane.? 

- Ako se obducent nije mogao sa sigurnošću izjasniti o točnom vremenu smrti, a vrijeme kao takvo je možda i ključan detalj istrage i može biti nepobitan dokaz da je smrt 20-godišnjaka prouzročena radnjom ili propustom neke druge osobe, ne vidim niti jedan razlog zašto se vrijeme smrti ne bi utvrdilo preko nadzornih kamera za koje smo utvrdili da postoje... - naveo je Daniel Radeta.

image

Dio članka Zadarskog.hr

Kako smo već pisali, u rasvjetljavanju cijelog događaja, ključan bi mogao biti nalaz obdukcije koja bi trebala što preciznije ustanoviti vrijeme smrti: je li mladić poginuo iza 4 sata, odnosno nakon zatvaranja Ledane, ili prije, dok je još trajao program u tom noćnom klubu. 

24. travanj 2024 18:26