StoryEditorOCM
TribinaOŠTAR ODGOVOR

HDZ se oglasio o uhićenju 72-godišnjaka iz Briševa: SDP-ovoj komesarki se u lažnim optužbama pridružila i čelnica ‘utjecajnog‘ GLAS-a

Piše PSD
24. siječnja 2022. - 18:23

Zbog vrijeđanja i omalovažavanja premijera Andreja Plenkovića u komentaru objavljenom na Facebooku, zadarska je policija u petak, 21. siječnja, uhitila 72-godišnjeg Mladena Ćustića iz Briševa kod Zadra. On je ispod objave o dolasku predsjednika Vlade u Maslenicu povodom obilježavanja 29. obljetnice VRO Maslenica '93, na Facebook profilu jednog zadarskog portala napisao kako bi 'Andreja Plenkovića i njegove poltrone trebalo gađati pokvarenim jajima, dodajući da 'nitko nije toliko ponizio i izdao Hrvate, narcisoidni jadnik', piše Jutarnji list.

Uhićenje je izazvalo brojne reakcije pa se na Facebooku oko cijelog slučaja oglasio i HDZ.

'SDP komesarka Ahmetović opet je demonstrirala svu raskoš vlastitog neznanja & lažljivosti. Premda je zadarska policija već pojasnila da se radi o redovitom postupanju u okviru službene dužnosti te da je na nadležnom sudu da donese konačnu odluku, ona svejedno i dalje laže da je premijer Andrej Plenković imao veze s kriminalističkim istraživanjem koje je provedeno nad dvojicom muškaraca zbog moguće povrede Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. U lažnim se optužbama komesarki priključila i čelnica 'utjecajnog' GLAS-a Mrak-Taritaš, nekadašnja Milanovićeva ministrica. Stoga ćemo im malo osvježiti pamćenje kako je policija postupala u vrijeme njihovog 'znamenitog' mandata. Za oporbu, koja se bavi pamfletima, samo su dvostruki kriteriji vječni!", piše u objavi HDZ-a.

28. rujan 2023 03:38