StoryEditorOCM
TribinaNOVO VODSTVO

Hrvatska stranka prava dr. Ante Starčević izašla je iz stečaja, a za novog predsjednika stranke izabran je Zadranin Slobodan Dević

Piše Zadarski.hr
7. listopada 2021. - 09:28

Vodstvo Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević poslalo je priopćenje koje prenosimo u cijelosti.

Vodstvo Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević obavještava javnost da je:

Dana 28. kolovoza u Sisku, održan je 1. sabor Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević nakon izlaska stranke iz stečaja.

Saboru su prisustvovali istinski ljubitelji stranke, pojedinci koji svaki dan žive i prakticiraju slogan stranke – vjera, obitelj i domovina. Pojedinci koji se bave politikom zbog istinske ljubavi prema državi, za koju su se nesebično borili.

Sabor je bio prožet optimizmom, nadom u bolje sutra, te govorima svih prisutnih koji su se borili za stranku nesebično dajući sebe, svoje vrijeme i svoja sredstva, nakon što je staro vodstvo stranke svojim djelovanjem istu odvelo u stečaj.

Na saboru stranke su prisustvovali delegati iz Zadarske, Splitsko-Dalmatinske, Dubrovačko-Neretvanske, Sisačko Moslavačke, Zagrebačke, Vukovarsko-Srijemske, Osječko -Baranjske i Ličko-Senjske Županije. Na saboru je izabrano novo vodstvo stranke i sva ostala tijela prema statutu stranke.

Za predsjednika stranke izabran je Slobodan Dević.

Prisutni cijenjeni članovi redom su se zahvalili jednoglasno novoizabranom predsjedniku stranke Slobodanu Deviću i političkom tajniku Božidaru Lokinu na ustrajnosti u dvogodišnjoj borbi koja je dovela stranu do ovog Sabora.

Predsjedništvo stranke se zahvaljuje svima koji su nas podržavali protekle dvije godine, uz posebnu zahvalu svim našim članovim diljem Hrvatske koji su vjerovali u Hrvatsku Stranku Prava dr. Ante Starčević, jer stranka živi zahvaljujući njima.

Danas, sa novim vodstvom, krećemo u nove pobjede za bolje danas i sutra našeg naroda.

Predsjedništvo HSP AS

31. svibanj 2023 21:21