StoryEditorOCM
TribinaPOREZNI DUG NULA

Kristijan Kapović: Porezni USKOK koji je provjeravao porijeklo imovine moje obitelji završio je svoj nadzor pravomoćnim rješenjem, sva je legitimno!

Piše Kristijan Kapović
28. veljače 2020. - 17:59

- Porezni USKOK RH koji je provjeravao porijeklo imovine obitelji Kapović u razdoblju od 1963 - 2017. završio je svoj nadzor pravomoćnim Rješenjem od 26. veljače 2020. godine - objavio je na svojoj facebook stranici Kistijan Kapović, načelnik Općine Vir.

- Nakon otvaranja službenog Nadzora 2017. te 3 godine dubinske analize nad svom imovinom i svim financijama Kristijana Kapovića te Davora Kapovića (oca) s užom obitelji, doneseno je Rješenje. Moj dug prema državi RH iznosi 0 kuna... Sva naša imovina i troškovi u navedenom razdoblju su legalni i legitimni. Jako sam ponosan na svoje roditelje, na svoju užu obitelj jer svaki dan rade po 12 sati dnevno. Sve što imamo stekli smo u više od 50 godina teškog rada. Samo u proračun RH od 1991. do danas uplatili smo više od 60 milijuna kuna poreza i doprinosa. Tako da sva blaćenja, klevete, laži i podmetanja nam ne mogu ništa. Ja znam tko sam, tko je moja obitelj, odakle dolazim, te koji mi je cilj. Idemo u nove pobjede - objavio je Kapović.

19. travanj 2024 18:45