StoryEditorOCM
Tribina"TALAC ČOVJEKA"

Marko Vučetić komentirao je rezultate Opći sabor HDZ-a i novoizabrano predsjedništvo: Plenkovićev HDZ ne razlikuje se ni po čemu od Sanaderovog

Piše Zadarski.hr
12. lipnja 2022. - 20:18

Marko Vučetić, predsjednik Gradskog vijeća Zadra komentirao je danas opći sabor HDZ-a i izabrano predsjedništvo. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

- Završen je 19. opći sabor HDZ-a. Izabrano je Predsjedništvo koje je moralo biti izabrano jer je, Plenkovićevom voljom, za 10 mjesta bilo 10 kandidata. Zanimljivo je da članovi nisu izabrani jednoglasno, a još zanimljivije je da je Šime Erlić, sin optuženika Novice Erlića, dobio najmanje glasova.

Plenkovićev HDZ ne razlikuje se ni po čemu od Sanaderovog HDZ-a, osim po tome što je Kalmeta bio na samom vrhu Sanaderovog HDZ-a (to je, zbog problema s pamćenjem, zaboravio), dok je Šime Erlić na samom začelju Plenkovićevog HDZ-a pa, samim time, njegovo pamćenje ima dobru početnu osnovu budućeg zaboravljanja, osobito kada opet bude aktualna ona HDZ-u toliko vlastita sintagma - "stranka ne može biti talac jednog čovjeka" - stoji u statusu koji je napisao Vučetić na svom FB profilu. 

05. svibanj 2024 02:32