StoryEditorOCM
TribinaNOVI ČLANOVI

MOST-u se pridružio sveučilišni profesor dr.sc. Đani Bunja: "U tijeku su pregovori s istaknutim javnim osobama iz Zadra i županije"

Piše MOST
15. studenog 2020. - 14:02

Koordinator Mosta za Zadarsku županiju, Ivan Matić, poslao je priopćenje o dolasku novih članova u Most. Priopćenje prenosimo u cijelosti. 

Poštovani predstavnici medija,

S velikim zadovoljstvom vas želimo informirati kako se našem timu prije nekoliko dana pridružio sveučilišni profesor dr.sc. Đani Bunja.

Njegov dosadašnji politički put kao nekadašnjeg dožupana Zadarske županije bio je obilježen jasnom i nedvosmislenom borbom protiv korupcije i klijentelizma, a što je i jedna od temeljnih okosnica Mosta.

- Kao dobar poznavatelj funkcioniranja izvršne vlasti u Zadru i Zadarskoj županiji, svojim iskustvom i znanjem želio sam doprinijeti sve u cilju postizanja višeg stupnja društvene pravednosti. Stoga sam se odlučio angažirati upravo u Mostu čiji su se saborski zastupnici i vijećnici u županijskim skupštinama, općinskim i gradskim vijećima od prvog dana osnutka borili za mnoge vrijednosti koje u našem društvu nedostaju, kazao je dr.sc. Đani Bunja.

U posljednjih nekoliko mjeseci Mostu je pristupio jako velik broj novih članova, a u ovom trenutku su tijeku pregovori sa istaknutim javnim osobama iz Zadra i Zadarske županije koji su najavili svoje učlanjenje, te ćemo vas i o tome informirati u narednim tjednima.

S poštovanjem,

Ivan Matić, koordinator Mosta za Zadarsku županiju

26. travanj 2024 21:12