StoryEditor
TribinaNAJVEĆI LUZER PROŠLE GODINE

Na lutriji je osvojio više od 11 milijuna eura, ali zbog kobne pogreške ostao je bez ičega: 'Ovo se nikad nije dogodilo'

Piše Hina
1. siječnja 2020. - 20:38
loto kuglice

Dobitnik jackpota u iznosu od 70 milijuna turskih lira (više od 11 milijuna eura) na novogodišnjoj lutriji za 2019. i nije bio toliko sretan jer se nije javio na vrijeme za preuzimanje nagrade pa je ostao bez novca.

OSVOJIO VIŠE OD 900 MILIJUNA KUNA I NASTAVIO RADITI, ALI BESPLATNO! Građevinar više ne naplaćuje poslove: 'Stvarno je sjajan tip, poštenjačina'

Naime, dobitnik se trebao javiti u poslovnicu do 17 sati 31. prosinca 2019., no kako to nije učinio dobitak je poništen, a novci vraćeni turskome Ministarstvu financija, piše Daily Sabah.

Misteriozni dobitnik izazvao je velik interes turske javnosti te dospio i na naslovnice jer se nije odazivao javnim pozivima da podigne nagradu koja je izvučena 31. prosinca 2018. godine.

Po riječima dužnosnika Turske lutrije, koji ističu da dobitnik više i nema pravo na podizanje premije, ovo je prvi put da netko nije preuzeo dobitak.

Premija novogodišnje lutrije u Turskoj je za 2020. godinu iznosila 80 milijuna turskih lira ili oko 13 i pol milijuna eura.

Izdvojeno