StoryEditorOCM
TribinaREVIJA U GALERIJI

Na Severini ćemo zacijelo vidjeti neke od ovih komada: Aleksandra Dojčinović glamurozno predstavila novu kolekciju, koja laska seksipilu

Piše M.K./Slobodna Dalmacija
28. studenog 2017. - 13:23

"U Modernu galeriju sam se zaljubila na prvi pogled, kad sam tražila lokaciju za novu reviju. Savršeno je odgovarala našoj želji da ovaj put objedinimo upravo to – modu i umjetnost, da se malo odmaknemo od teških, socijalnih tema kojima smo se bavili na dosadašnjim revijama.

I ova kolekcija biti će nešto veselija i bogatija koloritom nego ove do sada, s puno šljokica, resica, čipke, međutim, moj će potpis biti prepoznatljiv i dalje..." - najavila je prije neki dan jedna od najpopularnijih i najuspješnijih hrvatskih dizajnerica, Aleksandra Dojčinović, koja je sinoć u zagrebačkoj Modernoj galeriji predstavila svoju novu "modnu dozu ženstvenosti" za sezonu proljeće/ljeto 2018.

Bio je to glamurozan događaj koji je okupio puno poznatih lica, među kojima i Severinu u prvom redu, koja je pomno pratila predstavljene modele.

S obzirom da slavna Splićanka dugogodišnja klijentica zagrebačke dizajnerice, ne sumnjamo da ćemo upravo na njoj vidjeti neke od predstavljenih modela, na koje će njezine pratiteljice na Instagramu revno reagirati komentarima i upitima.

Za modno znatiželjne, evo cijele galerije...

19. travanj 2024 21:23