StoryEditorOCM
TribinaNEMA KRAJA

Nakon reakcije Branka Dukića i Frane Brajkovića vezano uz peticiju protiv Marija Paleke, stiglo je i priopćenje nezadovoljnih stanovnika stare gradske jezgre...

Piše M.Lukić
19. travnja 2022. - 17:21
Na Narodnom trgu će se ipak prikupljati potpisi pod peticiju kojom se traži smjena direktora TZ Marija PalekeCropix

 

Nastavno na članak o peticiji protiv direktora TZ Marija Paleke dobili smo mail od, kako su se potpisali, "prenezadovoljnih stanovnika Poluotoka" kojih zanimaju nekoliko stvari. Priopćenje prenosimo u cjelosti.

- Daleko od toga da na ovaj način branimo njegov lik i djelo, čovjek ima dosta propusta ali isto tako mu i neke druge okolnosti nisu išle na ruku a pogotovo činjenica da je turizam u Zadru u padu posljednjih 6 godina zbog niza okolnosti plus pandemija i virus.

Također, nešto konkretno se po pitanju strategije turizma nije napravilo.

Međutim, bode u oči i uši kad osoba kao što je presjednik MO Polutook, Frane Brajković govori o strategiji turizma i proziva struku??

A koje je on to struke i po čemu je on to pridonio razvoju te iste grane? Koliko je njegovo iskustvo u turizmu i općenito iskustvo u bilo čemu? Glazbenik, novinar, političar, turistički djelatnik, što je on to točno??

Upravo to! Nijedno i zato je još manje kompetentan da govori o turizmu.

Po čemu je njegov mandat na Poluotoku pozitivan osim aljkavog vođenja i samopromocije.

Ako netko treba spašavati zadarski turizam onda svi mi priželjkujemo da to svakako ne bude Frane Brajković.

Osim ako će on osobno krenuti od lokala do lokala pa do restorana i osobno reći vlasnicima razloge zvog kojih trebaju zatvoriti, prenamijeniti svoje objekte ili raditi onako kako ti po njegovoj viziji trebao izgledati.

Kako da neće… - stoji u priopćenju koje nam je poslala M. Lukić

25. travanj 2024 06:10