StoryEditorOCM
TribinaENIO MEŠTROVIĆ

„Nećemo uzeti nikakve kune ni fotelje, ali smo „Renata Peroš”, izdajnici, prodane duše!? Sutra ćemo biti komunjare i pederi. Ovo je maraton...”

Piše Zadarski.hr
11. studenog 2021. - 14:40

Odmah nakon što su iz gradske uprave javnosti poslali dosta nejasno priopćenje o postignutom dogovoru oko rebalansa i KK Zadra, na adrese Enija Meštrovića, Marka Pupića Bakrača i Ante Rubeše počele su stizati optužbe da su se prodali HDZ-u. Očito ih je bilo dosta kada su natjerali Meštrovića da im svima odgovori na svom Facebook profilu. Evo što je rekao.

-Od početka nam sapliću noge. Nakon 31 godine jednoumlja u gradu i prve prilike da nešto moreš napraviti, ljudi ne žele virovati da postoje drugačiji. Sve što smo od početka tražili od odgovornih za KK Zadar, dobili smo. Nismo se povukli ni centimetar. Prijedlog da uđemo u NO i da Grad kao vlasnik ima uvid prihvatili smo samo u prijelaznom razdoblju (do kraja sezone) da bi imali kompletan uvid u sve ugovore i financijske troškove. Prijedlog je bio dva člana (HDZ i oporba). Inzistiralo se da budu svi predstavnici klubova u tom razdoblju, volonterski. Prihvaćamo u nadi da možemo pomoći. Niko od nas nije i neće uzeti nikakav benifit od ovoga, kune ni fotelje...samo ćemo sebi i dalje uzimati od privatnog života. Danas smo „Renata Peroš”, izdajnici, prodane duše. Sutra ćemo biti komunjare i pederi. Samo udrite, gazite, blatite...dajte! Nije ovo sprint dragi moji, ovo je maraton.”

19. travanj 2024 13:24