StoryEditorOCM
TribinaGRUPA BIRAČA:

"Nenad Klarić više nije član našeg Kluba u Županijskoj skupštini Zadarske županije, a takva odgovornost prema biračima je njegov izbor!"

Piše Zadarski.hr
12. listopada 2021. - 19:36

- Klub vijećnika izabranih s liste grupe birača dr. Ivica Žuvela ovim putem želi obavijestiti javnost da gospodin Nenad Klarić više nije član našeg Kluba u Županijskoj skupštini Zadarske županije. Poznato je da su se vijećnici Domovinskog pokreta pridružili našem Klubu s namjerom da im se omogući bolji i lakši rad u Skupštini. S obzirom da je g. Klarić u finalnom stadiju dogovora o prelasku u HSP AS, a kako je to suprotno načelima našega djelovanja u Skupštini Zadarske županije, donesena je odluka da vijećnik Nenad Klarić više ne može biti dio Kluba izabranih s liste grupe birača dr. Ivica Žuvela - stoji u priopćenju kojega je u utorak poslao dr. Ivica Žuvela u ime Kluba vijećnika izabranih s liste grupe birača.

- Kao nezavisni vijećnici smatramo da se svaki akter na političkoj sceni determinira svojim političkim djelovanjem, te je sukladno tome odgovornost prema biračima na njemu samom - zaključio je dr. Žuvela.

18. travanj 2024 01:33