StoryEditor
TribinaTZ ZADARSKE ŽUPANIJE

Objavljen javni poziv za udruženo oglašavanje u 2021. godini. Kadija: Važnije nego ikada usmjeriti sredstava i promidžbu i boriti se za svakog gosta

Piše Zadarski.hr
13. siječnja 2021. - 15:34
Mihaela Kadija je direktorica Turisticke zajednice Zadarske zupanije.  Luka Gerlanc/Cropix

Turistička zajednica Zadarske županije objavila je Javni poziv za udruženo oglašavanje u promotivnim kampanjama javnog i privatnog sektora koji obuhvaća promociju smještajne i ostalih oblika turističke ponude destinacije.

„Riječ je o javom pozivu putem kojeg ostvarujemo ključne suradnje s partnerima u promociji turizma Zadarske županije. Navedeni poziv, uz već dva prethodno objavljena (za događanja i DMK), objavljujemo s ciljem što kvalitetnije promidžbe ove 2021. godine koja će biti izuzetno zahtjevna. Stoga je važnije nego ikada usmjeriti sredstava i promidžbu u zajedničke programe, ključna tržišta i boriti se za svakog gosta. Očekujemo kvalitetne medija-planove i odlične zajedničke kampanje sustava turističkih zajednica i privatnog sektora“, izjavila je direktorica Mihaela Kadija.

Javni poziv za udruženo oglašavanje u 2021. godini upućen je subjektima privatnog sektora, a suradnja s odabranim partnerom ima cilj podići svjesnost o brendu Zadarska regija/Zadar Region na odabranom strateškom tržištu kroz oglašavanje na društvenim mrežama, putem online medija, radijskog, televizijskog i vanjskog oglašavanja te oglašavanja u tisku.

Krajnji rok za podnošenje svih prijava je srijeda, 3. veljače 2021. godine.

Predmetni javni poziv objavljen je na web stranicama Turističke zajednice Zadarske županije, a dostupan je putem ove poveznice: https://www.zadar.hr/hr/o-nama/natjecaji-pozivi-i-obavijesti.

Izdvojeno

21. siječanj 2021 20:49