StoryEditorOCM
TribinaOBJAVLJEN POZIV

Ovo je dobra prilika: prijavite se na program za samozapošljavanje Zadra Nove, pojedinačne potpore mogu doseći 71 tisuću kuna!

Piše Zadra Nova
6. ožujka 2020. - 11:08

Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA objavila je javni poziv za dodjelu potpore male vrijednosti u svrhu samozapošljavanja. Predmet ovog poziva je dodjela potpora za samozapošljavanje kao jedna od aktivnosti u sklopu provedbe projekta SOS – Surađuj i ostvari sebe. Potpore za samozapošljavanje dodjeljuju se u pojedinačnom iznosu do najviše 71.000 HRK, a raspoloživo je ukupno preko 547.000,00 HRK.

Korisnici potpora mogu biti nezaposleni pripadnici ranjivih skupina prema Strategiji razvoja ljudskih potencijala Zadarske županije za razdoblje 2014.-2020. godine, a koji ispunjavaju sljedeće uvjete:

imaju prebivalište na području Zadarske županije

budući obrt/trgovačko društvo ima sjedište na području Zadarske županije

Ranjive skupine su:

dugotrajno nezaposlene osobe (mladi do 29 godina koji su nezaposleni iznad 6 mjeseci i osobe starije od 29 godina koje su nezaposlene iznad 12 mjeseci)

žene

mladi (od 15 do 29 godina)

hrvatski branitelji

članovi obitelji stradalnika/ca Domovinskog rata

djeca hrvatskih ratnih vojnih invalida

djeca dragovoljaca Domovinskog rata

osobe s invaliditetom

pripadnici nacionalnih manjina

osobe od 50 godina i starije

ostale ranjive skupine 

Za osobe koje su zainteresirane za sudjelovanje u ovom Programu, Agencija ZADRA NOVA osigurava konzultacije koje će se održati 11. i 16. ožujka 2020. godine s početkom u 10 sati u prostorijama Agencije, tako da zainteresirani mogu na jednom mjestu dobiti sve relevantne informacije o aktivnostima vezanima uz realizaciju poduzetničke ideje. Broj polaznika je ograničen, a prijavljuje se putem poveznice.

Zahtjev za dodjelu potpore predaje se u zatvorenom paketu/omotnici, isključivo preporučenom poštanskom pošiljkom ili osobnom dostavom na adresu: Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA, Put Murvice 14, 23000 Zadar. Zaprimanje zahtjeva za dodjelu potpora dozvoljeno je najkasnije do 20. ožujka 2020. godine  do 15:00 sati bez obzira na način dostave.

Poziv je objavljen na mrežnim stranicama Agencije ZADRA NOVA i tu možete pronaći uvjete i prateću dokumentaciju poveznica.

Projekt SOS – Surađuj i ostvari sebe, provodi Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA u partnerstvu sa Zadarskom županijom i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje. Projekt SOS je u 100% iznosu financiran iz „Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020" Europskog socijalnog fonda kroz natječaj „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja - faza III", ukupna vrijednost mu je 1.925.833,68 kuna

20. travanj 2024 03:29