StoryEditor
TribinaOD PONEDJELJKA ANKETARI PO ŽUPANIJI

Počinje istraživanje životnih stilova, zdravstvenih rizika i kvalitete života, odazovite se!

Piše Zadarski.hr
6. rujna 2019. - 14:30
sunce-grad2-190219

Zavod za javno zdravstvo će u periodu od 9. rujna do 18. studenog u cijeloj Hrvatskoj, pa tako i u Zadarskoj županiji, provesti Anketno istraživanje kvalitete života, životnih stilova i zdravstvenih rizika stanovništva Hrvatske.

Istraživanje provode Hrvatski zavod za javno zdravstvo i Institut društvenih znanosti „Ivo Pilar“ iz Zagreba u suradnji sa županijskim zavodima za javno zdravstvo.                             

Anketari će dolaziti ispitanicima u njihove domove.

- Anketare istraživanja prepoznat ćete prema službenim iskaznicama koje će nositi oko vrata - nagalašavaju iz Zavoda za javno zdravstvo Zadar.

- Uzorak stanovništva koji se anketira odabran je metodom slučajnog odabira. Ako ste vi jedan od potencijalnih ispitanika, molimo vas da nam izađete u susret, odvojite malo svog vremena i uz pomoć anketara iskreno odgovorite na pitanja. Vaše sudjelovanje je dobrovoljno, a anketa je anonimna, što znači da nigdje nećete trebati navesti svoje ime i prezime, niti se potpisati. Podaci će se koristiti samo kao skupina podataka za statističke obrade i neće se analizirati na razini pojedinaca. Vašim iskrenim odgovorima doprinijet ćete javnom zdravstvu u Hrvatskoj - poručili su iz zadarskog Zavoda za javno zdravstvo.

Izdvojeno

11. kolovoz 2020 03:47