StoryEditorOCM
TribinaŠOKIRANA ČITATELJICA

Prodaju škampe iz kojih izlazi crna voda, a kozice su polucrne!; Trgovački lanac odgovara: Artikli su ispravni, prilikom izlaganja može doći do promjene boje

5. listopada 2018. - 22:32
10295293

 

Nedugo nakon što smo pisali kako su prodavači s peškarije građanima "uvalili" pokvarene škampe, javila nam se čitateljica s fotografijama ponudeiz hladnjaka u jednoj od splitskih prodavaonica trgovačkog lanca "Interspar" - piše Slobodna Dalmacija.

– U svojem dućanu u "City Centeru one" taj lanac prodaje škampe iz kojih izlazi crna voda, poput crnila iz sipe. Kozice su polucrne. Cijena je ista, ona početna, redovna... – piše naša čitateljica.

Na fotografiji koju nam je poslala vidi se da je zaista tako. Naljepnice svjedoče da su kozice "argentinske" te da je cijena akcijska. Snižene sa 129,99 kuna na 109,99.

Iz drugog kadra vidimo naljepnicu s naznakom da je uvoznik te vrste hrane tvrtka sa sjedištem u Zagrebu, a na mjestu gdje je trebala pisati zemlja podrijetla stoji desetak slova "x".

Iz Uprave trgovačkog lanca "Spar Hrvatska" komentar smo dobili od Saše Dimitrova, koordinatora Službe reklamacija:

– Provjerili smo kvalitetu škampa u poslovnici i utvrdili da su navedeni artikli prema roku trajanja i deklaraciji u potpunosti ispravni. Prilikom izlaganja ovakvog tipa artikla može doći do reakcija poput promjene boje, što se vrlo vjerojatno i ovdje dogodilo – poručuje Dimitrov.

23. svibanj 2024 19:39