StoryEditorOCM
TribinaŠTO SE ČEKA?!

"Prošlo je više od mjesec dana od izglasavanja besplatnog prijevoza za korisnike socijalne skrbi, a Liburnija još uvijek nije dobila odluku Grada"

Piše Zadarski.hr
1. veljače 2022. - 10:09

Gradski vijećnik Daniel Radeta (SDP) je na svom Facebook profilu objavio status koji nosi naziv "Prije Vrata grada - vrata od autobusa", a kojeg prenosimo u cijelosti. 

PRIJE VRATA GRADA - VRATA OD AUTOBUSA

Prošlo je više od mjesec dana otkako je izglasan Program za socijalnu skrb i zdravstvo u koji smo amandmanom uvrstili besplatan javni prijevoz za korisnike socijalne skrbi i beskućnike (300 korisnika).

Nažalost, do današnjeg dana korisnici koji su već trebali imati osigurane autobusne pokaze iz Liburnije već danima dobivaju isti negativan odgovor.

Tim povodom nazvao sam direktora Liburnije Edvina Šimunova koji mi je potvrdio kako se pokazi još uvijek ne izdaju zato što još nisu dobili službeni dopis od Grada Zadra za provedbu ove mjere.

Do kada će korisnici socijalne pomoći i beskućnici čekati Maria Pešuta ili Godota Dukića da sjednu za kompjuter i napišu jedan običan dopis Liburniji?

29. studeni 2022 15:11