StoryEditorOCM
TribinaKAKVO OBMANJIVANJE JAVNOSTI:

Reklamiraju koncert s Oliverom na koji omiljeni pjevač ne može doći!

18. prosinca 2017. - 22:30
8526844

Oliver Dragojević neće nastupiti ni na humanitarnom koncertu Zagrebačke filharmonije i prijatelja "Pokaži ljubav", zakazanom za 22. prosinca u zagrebačkoj dvorani "Lisinski", potvrdio nam je Neno Drobnjak, organizator otkazanih koncerata popularnog pjevača u Spaladium Areni, koji su se trebali održati 15. i 16. prosinca. Premda se na HRT-u još u subotu u ranom poslijepodnevnom terminu emitirala reklama za koncert Zagrebačke filharmonije, Olivera i prijatelja "Pokaži ljubav", omiljeni pjevač, kao što je već poznato javnosti, još uvijek leži na odjelu Onkologije u splitskoj bolnici na Firulama gdje se, uz svesrdnu pomoć liječnika i ostalog medicinskog osoblja, bori s teškom bolešću, piše Slobodna Dalmacija.

- Oliverov nastup na humanitarnom koncertu u "Lisinskom", u organizaciji Zagrebačke filharmonije za Rotary klub 1242, otkazan je kad i splitski koncerti. Imamo mail koji im je poslan 8. prosinca s otkazom koncerta. Sad ću nazvati da se ta reklama "skine" s televizije – rekao nam je vidno uzrujani Drobnjak, navodeći da se omiljeni pjevač, nakon slabljenja organizma i nuspojava četvrte kemoterapije, sada osjeća puno bolje. - Ta je kriza poremetila oporavak, ali situacija ide nabolje. Liječnici planiraju daljnje terapije… - kratak je bio Drobnjak.

Zagrebačka filharmonija je 11. prosinca na svojemu Facebook profilu istaknula obavijest da se njezin humanitarni koncert s Oliverom i prijateljima, najavljen za 22. prosinca, ne otkazuje, te da će nastup "g. Olivera Dragojevića ovisiti isključivo o njegovom zdravstvenom stanju"."Nadamo se da će se Oliver na pozornici pridružiti Zagrebačkoj filharmoniji i svojim prijateljima, Tediju Spalatu, Toniju Cetinskom, Neni Belanu, Amiri Medunjanin, Matiji Dediću, Gabi Novak, Saši Lozaru, Natali Dizdar, Stjepanu Hauseru i klapi Šufit", stoji u tadašnjoj obavijesti Zagrebačke filharmonije. S obzirom na pjevačevo liječenje u splitskoj bolnici, takvo što u ovom trenutku, nažalost, ipak nije moguće, što potvrđuju i riječi menadžera Nene Drobnjaka.

Zagrebačka filharmonija i Rotary klub Zagreb 1242 planiraju sav prihod s koncerta darovati Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj za opremanje e-učionice škole u bolnici. I na web stranici Koncertne dvorane "Vatroslav Lisinski" koncert se i dalje reklamira pod nazivom Zagrebačka filharmonija, Oliver i prijatelji "Pokaži ljubav", i za njega je još jučer bilo moguće kupiti ulaznice po cijeni od 220, 260 i 290 kuna.

25. travanj 2024 22:05