StoryEditorOCM
TribinaŽUPANIJA U CRVENOM

Stožer civilne zaštite Općine Vir: Ponosni smo što na otoku Viru od početka lipnja nije zabilježen niti jedan slučaj koronavirusne bolesti!

Piše   Ante Orlić 
16. srpnja 2021. - 19:40

Načelnik Stožera civilne zaštite Općine Vir Ante Orlić oglasio se priopćenjem:

- Stožer civilne zaštite Općine Vir kontrolira provođenje zadanih epidemioloških mjera na cjelokupnom području virske općine od početka lipnja, uključujući provođenje mjera u svim ugostiteljskim objektima, caffe barovima i noćnim klubovima, a tako i u cocktail baru Vagabundo i caffe baru Casablanca. Prilikom kontrole nije utvrđeno kršenje epidemioloških mjera u bilo kojem od objekata na otoku Viru. Tim povodom dobivamo razne upite građana o provođenju epidemioloških mjera. Najčešće je riječ o stranim državljanima iz zemalja Europske unije ili državljanima Republike Hrvatske koji veći dio godine žive u inozemstvu, jer se provođenje epidemioloških mjera u Hrvatskoj razlikuje od provođenja mjera u zemljama iz kojih turisti dolaze.

Ponosni smo na činjenicu kako na otoku Viru od početka lipnja nije zabilježen niti jedan slučaj koronavirusne bolesti, što je s obzirom na broj stalnih stanovnika i turista koji su trenutno na otoku – ogroman uspjeh svih djelatnika unutar sustava Stožera civilne zaštite, općinske uprave, virske Turističke zajednice te svih građana koji su na otoku stalno ili privremeno - poručio je Orlić.                            

                             

24. travanj 2024 05:20