StoryEditorOCM
TribinaFOTO: VODENIM TOPOVIMA 'ZALILI' ZRAKOPLOV

Svečanost u Zračnoj luci, od danas smo Lufthansim Airbusom povezani sa Frankfurtom!

Piše N.B.
5. svibnja 2018. - 18:54
zadarairport lufthansa 39

Jedna od najvećih svjetskih zrakoplovnih kompanija Lufthansa u subotu je uspostavila liniju iz Frankfurta za Zadar. Nakon Munchena, riječ je o drugoj liniji ove kompanije prema Zračnoj luci Zadar i ukupno devetom odredištu Lufthansa Groupe. Od danas Zadar će dva puta tjedno biti povezan s Frankfurtom zrakoplovima Airbus A319, i to subotom i nedjeljom.

Subotom let LH1476 polazi iz Frankfurta u 10:25 i stiže u Zadar u 12:00 sati. Povratni let LH1477 kreće u 12:35 i stiže u Frankfurt u 14:15.

Nedjeljom isti broj leta kreće iz Frankfurt u 16:25 i stiže u 18:00 u Zadar. Povratni let je u 18:40 s dolaskom u Frankfurt u 20:20 sati.

Direktor Zračne luke Zadar Josip Klišmanić izrazio je zadovoljstvo uspotavljenom suradnjom s Lufthansa Groupom

- Iznimno nam je zadovoljstvo objaviti da je Zadar od danas povezan s Frankfurtom, inače jednim od najvećih svjetskih zrakoplovnih čvorišta. Činjenica da se to dogodilo upravo s Lufthansom također jednom od najvećih europskih i svjetskih kompanija čini nas iznimno ponosnima - rekao je Klišmanić.

Viši direktor prodaje Lufthansa Groupe za Srednju, Istočnu i Jugoistočnu Europu Peter Pullem tom prigodom je rekao: „Vrlo smo ponosni što smo otvorili ovu novu rutu iz našeg najvećeg čvorišta u Frankfurtu, nudeći našim putnicima iz Hrvatske još više izbora u pogledu letova. Također ćemo od ovog mjeseca ponuditi dodatne frekvencije na našoj ruti od Municha do Zadra, pokazujući našu neprestanu posvećenost i širenje u regiji ".

Zahvaljujući novom Lufthansinom letu putnici iz Zadra imaju priliku putovati prema mnogim destinacijama u Europi i dalje prema atraktivnim destinacijama u Aziji kao što su Hong Kong, Bangkok, Singapore, Tokio i Seul, zatim u Africi za Casablancu, Tunis, Johannesburg u Južnoj Americi za Buenos Aires, Rio de Janeiro, Sao Paulo. Također i za atraktivna odredišta u Sjevernoj Americi New York, Washington, Chicago, San Francisco, Toronto.

19. travanj 2024 04:59