StoryEditorOCM
TribinaPARK PRIRODE VRANSKO JEZERO

Traži studente i učenike za sezonski rad na info centrima

Piše Zadarski.hr
14. svibnja 2019. - 16:05
plakat_studenti 2019

Javna ustanova Park prirode Vransko jezero traži studente i/ili učenike za sezonski rad na info centrima i u adrenalinskom parku!

Iz PP Vransko jezero u opisu posla navode kako će budući zaposlenik trebati dočekivati posjetitelje na područje info centra na Vranskom jezeru, prodavati ulaznice, suvenire i ribolovne dozvole, pružati osnovne informacije o Parku prirode, održavti red i čistoću na području info centra, pomagati pri provođenju edukativnih programa za djecu i odrasle i sudjelovati u anketiranju posjetitelja.

Uvijeti za ovo radno mjesto su: obavezan studentski ili učenički ugovor, komunikativnost i susretljivost, obavezno poznavanje stranih jezika (engleski izvrsno, drugi jezik prednost), savjesnost i odgovornost u radu, spremnost na usvajanje novih znanja, točnost, sportski duh, te obuka u organizaciji JU.

Mjesto rada: Info centri u Parku prirode Vransko jezero (Crkvine, Kamenjak i Prosika). Do lokacija info centara ne postoji stalna autobusna linija, pa je blizina stanovanja prednost kao i mogućnost dolaska vlastitim prijevoznim sredstvom.

Prijaviti se možete do kraja svibnja , a životopis zajedno s molbom možete poslati na e-mail: info@pp-vransko-jezero.hr (s naznakom prijava za posao – studenti/učenici)

25. travanj 2024 12:00