StoryEditorOCM
TribinaRAZINA SIGURNOSTI

Turisthotel je za svoje djelatnike u sklopu Zaton Holiday Resorta organizirao cijepljenje drugom dozom cjepiva

Piše Zadarski.hr
5. srpnja 2021. - 09:28

Zaposlenici Turisthotela primili drugu dozu cjepiva

Turisthotel je za svoje djelatnike u sklopu Zaton Holiday Resorta organizirao cijepljenje drugom dozom cjepiva. Kao najveći zadarski poslodavac u turizmu, Turisthotel je i na ovaj način pokazao društvenu odgovornost te spremno dočekuje sam vrhunac turističke sezone. "Sa zadovoljstvom javljamo kako su odluku o cijepljenju podržali brojni zaposlenici, a na cijepljenje, prvom dozom cjepiva, odlučio se i velik broj djelatnika koji su nam se pridružili nešto kasnije u sezoni." Podsjetimo, prvu dozu cjepiva zaposlenici Turisthotela primili su krajem svibnja.

Kako bi povećali razinu sigurnosti za svoje djelatnike, a gostima omogućili što bezbrižniji odmor, u sklopu Zaton Holiday Resorta od otvorenja (15.05.) organiziraju testiranje (brzi antigenski i PCR test) za sve goste kojima je to uvjet za neometan povratak u zemlju prebivališta.

“Briga o dobrobiti i sigurnosti naših djelatnika i gostiju poprimila je u doba pandemije novu dimenziju” poručuju iz Turisthotela dok s optimizmom gledaju na nastavak turističke sezone.

25. travanj 2024 17:22