StoryEditorOCM
TribinaVIJEST IZ KALI

U područnoj školi organizirali trosatno cijepljenje građana: evo koliko se ljudi odazvalo i koja su im cjepiva bila na raspolaganju

Piše Zadarski.hr
13. studenog 2021. - 18:02

Od Stožera civilne zaštite Općine Kali dobili smo priopćenje koje prenosimo u cijelosti.

-U subotu (13.studenoga 2021.), u Kalima, na otoku Ugljanu, u područnoj školi, organizirano je cijepljenje protiv Covida 19. Cijepljenu se odazvao velik broj otočana, ne samo iz Kali, nego i iz drugih mjesta na otoku Ugljanu, kao i s otoka Pašmana. U samo tri sata, koliko je cijepljenje trajalo (od 10 do 13 sati) cijepljeno je 136 osoba. Neki od njih cijepljeni su prvom dozom, a neki su primili treću, booster dozu. Na raspolaganju su bila cjepiva Pfizer, Moderna i Johnson & Johnson.

U ime Stožera civilne zaštite općina Kali, Preko i Kukljica, zahvalio bih liječnicima - dr. Alan Medić, dr. Radovan Jozić i dr. Silvestra Kolega, koji su se rado odazvali ovoj akciji , te vrlo brzo i kvalitetno, sa svojim timovima, procijepili prisutne. Također, velika zahvala i Zavodu za javno zdravstvo Zadarske županije.

U planu nam je nastaviti sa cijepljenjem i u iduću subotu, u istom vremenu, od 10 do 13 sati, a u slučaju promjena, javnost ćemo pravovremeno o tome obavijestiti.

S poštovanjem,

Frank Mišlov

Načelnik Stožera civilne zaštite općine Kali

20. travanj 2024 06:49