StoryEditorOCM
TribinaOTVORENI DAN ODJELA ZA EKONOMIJU SVEUČILIŠTA U ZADRU

U svakom kolektivu potrebni su ekonomisti

Piše Zadarski.hr
30. siječnja 2018. - 15:13
studenti

Na Odjelu za ekonomiju Sveučilišta u Zadru u ponedjeljak je organiziran Dan otvorenih vrata. Studij koji je s radom počeo krajem 2005. godine, upisom prve generacije studenata preddiplomskog studija menadžmenta, prvu generaciju studenata diplomskog studija menadžmenta upisao je prije deset godina. Na Odjelu je zaposleno deset nastavnika, a njegov rad i sve što nudi potencijalnim studentima zainteresiranima su predstavili asistenti na Odjelu, mag. oec. Jurica Bosna i mag. oec. Lucija Surać.
- Naši studenti izuzetno su zadovoljni komunikacijom i pristupačnošću nastavnika. S obzirom na to da smo mali Odjel, s malim brojem nastavnika i studenata, imamo individualni pristup svakom studentu, što olakšava njihov put u stjecanju kvalifikacija, kaže Bosna.
Posjetiteljima Odjela jučer je bila najprivlačnija činjenica da po završetku studija diplomirani ekonomisti u prosjeku pronađu posao unutar prve godine dana.
- U svakom kolektivu potrebni su ekonomisti, a naši bivši studenti traženi su u brojnim odjelima za EU fondove, bankama, trgovačkim društvima... Željeli smo one koji su još uvijek neodlučni, a pokazuju interes za studij, informirati o studijskim programima Preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija Menadžmenta, uvjetima upisa, iskustvima drugih studenata, samom odjelu, ali i kolegijima koji se na studiju izvode, završnom ispitu na preddiplomskom studiju i magistarskom radu, ističe Bosna.
Studente potiču i sufinanciranju u sudjelovanju u programu Erasmus+, kako bi kroz studij u inozemstvu stekli nova vrijedna iskustva.

25. travanj 2024 11:15