StoryEditorOCM
TribinaSVAKA IM ČAST

Udruga studenata psihologije Kasper sa Sveučilišta u Zadru i ove godine organizira besplatne pripreme za maturu iz psihologije!

Piše Zadarski.hr
2. ožujka 2020. - 20:11

Udruga studenata psihologije Kasper sa Sveučilišta u Zadru i ove godine organizira besplatne pripreme za maturu iz psihologije! Studenti psihologije će svake subote, počevši od 7. ožujka, s maturantima prolaziti kroz tematska područja koja obuhvaća matura iz psihologije. Predavanja će se temeljiti na gradivu i literaturi srednje škole, a maturanti će imati priliku vježbati zadatke s mature i tako si olakšati pripreme kroz kontinuiran zajednički rad.

Pripreme će se održavati na Starom kampusu Sveučilišta u Zadru (zgrada na početku rive). Odjel za psihologiju se nalazi na drugom katu desnog krila zgrade, a studenti će vas čekati u prostoriji 223 svake subote u 11:00h.

Svi maturanti koji su u mogućnosti dolaziti na predavanja su dobrodošli, a nadamo se da će ih biti što više. Udruga Kasper već godinama pomaže učenicima da se pripreme za maturu na što bezbolniji način, da zavole psihologiju kao znanost i da ju maksimalno približe potencijalnim budućim studentima psihologije.

​Popis predavanja

7.3. Uvod u psihologiju
14.3. Biološka psihologija
21.3. Osjeti i percepcija
28.3. Učenje i pamćenje
4.4. Inteligencija i kreativnost
18.4. Emocije i motivacija
25.4. Ličnost i poremećaji
2.5. Razvojna psihologija
9.5. Socijalna psihologija

 

01. svibanj 2024 06:43