StoryEditorOCM
TribinaODGOVOR HDZ-A NA PROZIVKE ZADARSKOG SDP-A

Umjesto čestitke zbog Kneževe palače oni sad prozivaju 'nepodbne' direktore

Piše Zadarski.hr
28. listopada 2017. - 13:50
knezeva_palaca2-100217

Preksinoć je Kneževa palača dobila nagradu za kulturnu atrakciju godine u Hrvatskoj. Dok smo je obnavljali novcem iz strukturnih fondova EU oporba je na svakoj sjednici Gradskog vijeća uporno “navještala” propast projekta zazivajuci DORH i USKOK, pokušavajući plasirati dezinformacije o nekakvom navodnom kriminalu, pogodovanju izvođačima, otuđivanju novca.

Na njihovu žalost, a na radost građana Zadra, Kneževa palača obnovljena je u roku, a Europa, odnosno njihovi kontrolori projekta, nisu imali nikakvih primjedbi o načinu utrošenog novca.

Očekivali smo, a što bi bilo i pristojno, kako će i zadarska oporba ( jer i oni su Zadranke i Zadrani ) javno čestitati na dobivenom priznanju, koje nije samo priznanje političkoj poziciji u gradu, već u prvom redu svim građankama i građanima koji su napokon dobili ono što i zaslužuju – obnovljeni dragulj naše kulture. Mjesto gdje, vrijeme je već pokazalo, kvalitetno mogu zadovoljiti svoje kulturne potrebe.

Umjesto toga, oporbeni SDP, obraća se javnosti iskonstruiranim priopćenjem o nekim “nepodobnim” direktorima javnih gradskih tvrtki, koje će završiti, kao i mnoga ranije,  u ropotarnici politikantske povijesti zbog njihove “rekla-kazala” politike prosuđivanja.

Upravo kao što je to bio slučaj s promašenim politikanstvom oko obnavljanja Kneževe palače. I tako baš svaki put kada žele odvući pažnju od uspjeha koji se u ovom gradu mukotrpno postiže. Prepoznali su to mnogi, u zemlji i inozemstvu, prepoznajte ga konačno i Vi, kolege vijećnici SDP-a,  jer od njega i Vi ugodnije živite. I bar ponekad ga javno, kao građani i kao kolege,  i priznajte.

Mi stoga koristimo i ovu prigodu kako bi još jedanput čestitali svim građankama i građanima našeg grada, jer ova nagrada je nagrada svih njih i onih koji su mukotrpno i ustrajno, doveli ovaj fantastičan projekt do kraja, poštujući sve zadane rokove i uvjete.

Gradski odbor HDZ- a Grada Zadra

Vijećnici HDZ- a Gradskog vijeća Grada Zadra

15. travanj 2024 18:27