StoryEditorOCM
TribinaTREĆA KONVENCIJA ŽIVOG ČOVJEKA:

"Unplugged" od 3. do 5. svibnja u hostelu Zrće u Novalji na Pagu

Piše Zadarski.hr
2. svibnja 2019. - 16:45
3 konvencija plakat konacno

Treća konvencija Živog čovjeka opod nazivom Unplugged održava se od 3. do 5. svibnja i hostelu Zrće u Novalji na otoku Pagu.

"Proces proglašenja živog čovjeka je proces kolapsa konta/računa/trusta, kako živi čovjek nije ikada bio dio trusta, jer su njegova prava  neotuđiva. Problem nastaje prilikom osvještavanja postojanja ovog  neprirodnog/neživog modela, jer kako sav svoj život i posjed izvući iz ralja trusta u kojem ti nisi upravitelj već isključivo korisnik. Na isti način na koji je proglašena objava o nepostojanju osobe (trusta)  dokumentom o osnivanju zajednice proglašava se isto samo u još većem obujmu i na dubljoj razini. Tim dokumentom je predviđeno i potpuno  vraćanje statusa živog prirodi i zemlji uglavljenoj u trust.

Potrebno je sa svih dijelova i oblika života skinuti registarske oznake  koji ga postavljaju u poziciju pravne stvari te ga ispisati iz registra  pravnih objekata nad kojima subjekti prava mogu ostvariti svoja prava.  Kolapsom trusta stvar izlazi iz pravnog prometa jer kolabira kao pravni  objekt pa samim time više ne postoje pravni subjekti koji tvrde da nad  njime imaju određena prava. To je u biti uskrsnuće tj. vraćanje u život  obzirom da život nije pravna stvar niti postoje oni koji imaju pravo na  život niti treće osobe koje mogu založiti to pravo.

Proces kolapsa trusta bi trebao biti jednostavan i izvršava se prosto  deklaracijom slobodne volje i prirodnih prava na samodređenje,  samoopredjeljenje slobodno udruživanje i razdruživanje.

Treća konvencija živog čovjeka zamišljena je kao učionica ali i logistički kamp u kojem će svaki živi čovjek imati dovoljan broj  informacija ali i podrške da shvati točno o čemu se radi i ako poželi  primjenjivati isti model. Osim znanja zajednica će na novoj web stranici  ponuditi sve moguće dokumente uručene ili ne, koji govore o kolapsu 
trusta i deklariraju svojom slobodnom voljom isti. Zatim će ponuditi  forum u kojem se mogu razmjenjivati iskustva ali i nuditi određeni  savjeti, rješenja kao i traženje pomoći u raznim oblicima.

Ovaj model je primjenjiv širom svijeta jer je život svugdje jedan te  isti kao i zemlja. Pravne procedure određene administrativne cjeline ne  odnose se na čovjeka i život u izvornom obliku, jer je život iznad svega  pa time upravljati njime jest kršenje vladavine prava tj. pravnog  poretka.Ulaziti u pravila i rocedure određenog pravnog subjekta nije 
poželjno jer su ta pravila kontradiktorna, podložna tumačenju, konfuzna  i ne odnose se na čovjeka. Tražiti dozvolu za biti slobodan ili  procedurom i pravilom osigurati suverenitet je prevara i iluzija jer  život nije osiguran procedurom ili pravilima već čistom sviješću - stoji među ostalim u pozivu organizatora.

Prijave se mogu izvršiti na stranici http://kontrolauma.org/treca-konvencija-zivog-covjeka-raspored-i-obavijesti/ 

25. travanj 2024 01:19