StoryEditor
TribinaHSU UZ VUČETIĆA

Već 30 godina u Zadru institucije i javna poduzeća ne rade u interesu građana, već često u interesu pojedinaca bliskih vlasti

Piše Zadarski.hr
29. ožujka 2021. - 13:20
Cropix

Koalicija koja stoji iz gradonačelničke kandidature Marka Vučetića proširena je i Hrvatskom strankom umirovljenika odakle su nam poslali priopćenje koje prenosimo u cijelosti.

Hrvatska stranka umirovljenika se pridružila koaliciji Srcem za Zadar predvođenoj Markom Vučetićem kao kandidatom za gradonačelnika Zadra.

Posljednjih 30 godina smo svjedoci da u gradu Zadru institucije i javna poduzeća nisu radile u interesu građana, već često u interesu pojedinaca bliskih vlasti, kako u gradu Zadru tako i na nivou Zadarske županije. Jednakost svih  građana u gradu Zadru je naš cilj.

Upravo je to jedan od razloga zašto smo se uključili u koaliciju "Srcem za Zadar" koja je po prvi put okupila te ujedinila sveukupnu zadarsku oporbu, kao i pojedince koji su spremni dati svoj obol razvoju grada .

Stoga, mi iz Hrvatske stranke umirovljenika dajemo potporu ovoj koaliciji jer vjerujemo da će se kroz ovu koaliciju čuti i naš glas umirovljenika koji smo neodvojivi dio ovoga društva .

Robert Gregorić, predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika Zadarske županije.

14. travanj 2021 21:05