StoryEditorOCM
TribinaLIJEPA VIJEST

Volonterski centar Zadar dobio oznaku kvalitete

Piše Zadarski.hr
14. listopada 2019. - 17:10
4612-62706e490fedac1d732f20dc8c18f649df

Volonterski centar Zadar dobio je oznaku kvalitete Hrvatskog centra za razvoj volonterstva. HCRV je ove godine zaprimio iskaze interesa i kompletnu dokumentaciju deset volonterskih centara koji su ušli u proces dodjele oznake kvalitete za volonterske centre. Tijekom proljeća i ljeta, Vijeće za dodjelu oznake kvalitete intenzivno je radilo na ovom procesu, u skladu s postojećim standardima kvalitete.

Proces procjene volonterskih centara i oznaku kvalitete volonterskog centra osmislili su u želji da organizacijama koje djeluju kao volonterski centri pomognu da kvalitetnije i lakše ostvaruju ovu ulogu, na korist svojih osnovnih korisnika – građana (volontera) i organizatora volontiranja, kao i drugih dionika na koje utječu.

U ovom trenutku, dodijeljena je oznaka kvalitete za tri lokalna volonterska centra: Volonterskom centru Zadar (Udruga socijalnih radnika Zadar),  Volonterskom centru Vukovar (PRONI Centar za socijalno podučavanje) te  Volonterskom centru VolontirAJMO iz Zaboka (Mreža udruga Zagor).
 

20. travanj 2024 02:04