StoryEditorOCM
TribinaREAKCIJE NA PROJEKT

"Vrata Zadra" podigla strasti: na Brajkovićevo priopćenje u kojem proziva vlast, HDZ odgovara zanimljivom objavom...

Piše Zadarski.hr
11. siječnja 2022. - 12:00

Nakon našeg teksta o velebnom projektu "Vrata Zadra", od jučer se nižu reakcije.

Prvi je reagirao predsjednik MO Poluotok, Frane Brajković, da bi danas na njegovo priopćenje reagirao zadarski HDZ.

Objavu pod naslovom "Kako to izgleda kad kuću sređuje Frane Brajković", s njihove službene FB stranice prenosimo u cijelosti. 

- Nakon poduže pauze od bilo kakvog rada, predsjednik Mjesnog odbora Poluotok odlučio se na prikupljanje jeftinih političkih poena kritizirajući projekt Vrata Zadra. Uzima li to sebi za pravo govoriti o potrebama Poluotoka osoba koja je izravno odgovorna za potpuno demoliranje prostorija Mjesnog odbora Poluotok?

Može li se netko prisjetiti, u 4 godine funkcioniranja ovog sastava mjesnog odbora, broja sastanaka koje su održali? Može li se tko prisjetiti pokrenutih inicijativa, javnih akcija ili bilo kakvog drugog suvislog rada za opće dobro stanovnika Poluotoka od strane gospodina Brajkovića?

Za razliku od Vas, gospodine Brajkoviću, netko je sve ove godine marljivo radio za Poluotok pa su tako nastali uređeni Forum i svjetski poznate atrakcije Morske orgulje i Pozdrav suncu.

Da nabrajamo dalje? Uređeni su i obnovljeni Poljana Šime Budinića i Trg Petra Zoranića, Providurova i Kneževa palača, Palača Cedulin, šetnica na bedemima, uređuje se stara Tehnička škola i crkva sv. Nikole koja postaje Međunarodni centar za podvodnu arheologiju, a upravo se sanira kompletna zadarska riva.

Molimo vas dopišite i ove stvari na vašu “karticu” potreba Poluotoka u kategoriju “riješeno”!

Za sam kraj, da podsjetimo javnost i na Vaš učinak kao predsjednika MO Poluotok:

- 0 sastanaka,

- 0 incijativa,

 -0 rada,

- 1 uništeni i devastirani prostor Mjesnog odbora - zaključili su u svom priopćenju.

19. travanj 2024 05:38