StoryEditorOCM
TribinaHVALOSPJEVI O ZADRU

Zadar na naslovnici i glavna tema putnog časopisa poljske nacionalne aviokompanije LOT „Kaleidoscope“

Piše TZZŽ
14. svibnja 2021. - 08:38

Kao dio udruženih marketinških aktivnosti i strateških projekata s avio prijevoznicima TZ Zadarske županije i TZ Grada Zadra u putnom časopisu poljske nacionalne aviokompanije LOT objavljena je velika reportaža o Zadru, a slika poluotoka krasi i naslovnicu istog časopisa. Tako je Zadar glavna tema svibanjskog izdanja putnog časopisa Kaleidoscop, jer mu je pored naslovnice posvećena velika reportaža na čak četiri stranice.

Ovo je samo dio medija plana kojim se Zadar i županija pozicioniraju i kod avio gostiju s poljskog tržišta. Poljaci su naši vjerni gosti čija se brojka svake godine povećava, a tome svakako doprinosi sve veći broj linija i avio-prijevoznika s ovog potentnog tržišta. I u prošloj su najzahtjevnijoj godini koja je pokazala kako je lojalnost gostiju izuzetno važna, gosti iz Poljske u Zadarskoj županiji ostvarili odlične rezultate pa su po brojkama bili na trećem mjestu u dolascima i noćenjima.

Budući da se putni časopis Kaleidoscop distribuira na svim linijama poljske nacionalne aviokompanije LOT, ovo je sjajna prigoda kojom se dopire i do onih skupina koje još nisu upoznate s našom destinacijom, osobito mlade, urbane populacije, a ovaj će prekrasni članak svakako tome doprinijeti.

Online izdanje časopisa Kaleidoscope vidljivo je na linku: https://issuu.com/lotpolishairlines/docs/kaleidoscope-2021-05)

18. travanj 2024 23:26