StoryEditorOCM
TribinaREAGIRAO RADETA

Zadarski HDZ objavio snimku SDP-ovog vijećnika kako iskrcava turiste na zabranjenom mjestu: ‘To vide, a ne vide kriminal u parku koji za posljedicu ima i ljudske žrtve!‘

Piše Zadarski.hr
10. rujna 2022. - 09:52

Predsjednik Gradske organizacije SDP-a i gradski vijećnik Daniel Radeta reagirao je na snimku koju je na svom Facebook profilu objavio HDZ grada Zadra. Na snimci se vidi kako Radeta dio iscrtanog kolnika, odnosno ‘trokut‘ u Foši na Poluotoku koristi za iskrcaj turista. 

- Za ovakvu "ekskluzivu" jednostavnu su morali dići dron. Ovako je to ispalo poprilično amaterski, a po mom ukusu fali malo i hrabrosti. Skrivati se po šumarcima u te rane sate, netko se mogao i prehladiti. Ovaj dio snimke koji je snimljen iz Ledane najbolje govori o njima i svemu što su napisali. Zanimljivo je kako "kriminal" na Foši vide, ali ne vide kriminal u parku koji za posljedicu ima i ljudske žrtve. Kako god, volio bih saznati tko to ima fantazije o Radetinom trokutu. Tko god, te fantazije ću mu rado omogućiti i ostvariti. Dobrodošli u moj trokut! - poručio je Radeta zadarskom HDZ-u.

 

Uz objavljenu snimku HDZ je napisao kako Radeta ide korak dalje,  te krajnje bahato još jednom krši zakon zbog stjecanja vlastite imovinske koristi, što se zorno vidi iz priloženog videa.

- Ti i takvi kao što je on prvi viču “drž‘te lopova” i svojim, nesmiljenim napadima na osobnoj razini, difamacijama i klevetama prozivaju sve i svakoga u ovome gradu, a s druge strane prvi su koji nelegalno rade i na taj način prikrivaju vlastita nedjela.

Ovim putem predlažemo inicijativu da se trokut kod Foše nazove “Radetin trokut”, kako više ne bi bilo sumnji čiji je i da mu se u taj prostor ne guraju drugi, primjerice pojedini taksisti. Ako bude potrebno, neka se na trokut postavi električno brojilo i, kao vrhunac svega, podigne dron iznad trokuta. Da svima sve bude jasno - poručili su iz HDZ-a grada Zadra. 

 

 

30. travanj 2024 20:49