StoryEditorOCM
TribinaMARKO PUPIĆ BAKRAČ

Zar bih ja ikada podržao nekoga tko ima bilo kakve veze s Renom Sinovčićem? One koji su tikve sadili s Renom tražite u HDZ-u

Piše Zadarski.hr
7. travnja 2021. - 09:00

Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije, Marko Pupić-Bakrač,  poslao je priopćenje koje prenosimo: 

"Dana 6.4.2021 godine održana je zadnja sjednica županijske skupštine u ovome sazivu. Treća u nizu elektronskim putem. Razlog su epidemiološke mjere ? Mislim da malo tko vjeruje u to. Sjednice su se mogle organizirati u prikladnim prostorima uz poštivanje epidemioloških mjera kao što su se i organizirale prije u sličnim uvjetima, kao što zasjeda Sabor, rade kafići, automat klubovi… Umjesto da se sve činilo kako bi se sjednice održale u živo sve se činilo da se ne održe na taj način. Razlog je u vlasti koja na sve moguće načine nastoji suspendirati demokratske procese a ojačati partiokratske. Longin na live sjednicama nije izgledao baš najbolje, bio je zbunjen i preplašen, istupi su mu bili loši i neuvjerljivi. Nije imao odgovore na pitanja koja smo mu postavljali, vrdao je , izbjegavao debatu, lagao… U oči nas nikada nije gledao. Nakon hapšenja koje mi je napakirao nekako sam bio siguran da do našeg suočenja neće doći na sjednicama, u ovom mandatu. Tako je i bilo. Takav je to karakter. Na online sjednicama, u kontroliranim uvjetima kakvih se ne bi posramila ni Komunistička partija NR Kine znatno je opušteniji i veseliji. Razlog njegovog dobrog raspoloženja u posljednje vrijeme nije samo izostanak live sjednica. Dobio je novu kandidaturu usprkos nepopularnosti u stranci i van nje a vjerojatno nema čovjeka u Zadru i šire kojeg više raduje ovo što se u posljednje vrijeme događa Kalmeti od Božidara Longina. Takav je to karakter.

I ne samo on. Okomile se poštenjačine i moralisti na kandidata za gradonačelnika Marka Vučetića povezujući ga sa Renom Sinovčićem jer je držao govor na jednom skupu . Isti oni koji su stvorili i financirali Rena Sinovčića, isti oni koji su neumjereno jeli i pili sa švedskih stolova na rođendanskim zabavama medijske kuće Vox. U to vrijeme bilo je oportuno biti dobar s Renom, dolaziti na njegove zabave, da njegovi mediji lijepo pišu o tebi, rade PR . Naravno to carstvo medijskog zla nije moglo potrajati. Zadnji rođendan medijska kuća VOX proslavila je 2013 godine, tu se već nazirao kraj, neisplate plaća , problemi sa zakonom. Oni pametniji izbjegli su dolazak na taj posljednji Renov dernek, ne i Branko Dukić, on se pojavio, veselo fotografirao, dobro najeo i napio. Sve te fotogalerije uklonjene su sa interneta. Uklonjene zbog Marka Vučetića ili Dukića i njemu sličnih ? Zar mislite da ste brisanjem fotografija izbrisali svoju povijest ?

Za razliku od tih što su im Renovi mediji radili PR ja i svi članovi moje obitelj , uključujući i maloljetnu djecu bili smo na tapeti. Na desetke naslovnica smo dobili sa najgnusnijim lažima i konstrukcijama. Sve zato što sam se javno suprotstavio njegovom zulumu. I sad oni o kojima ti mediji nikada nisu napisali niti jednu jedinu lošu riječ, dapače, se javljaju. Zar bih ja ikada podržao nekoga tko ima bilo kakve veze sa Renom Sinovčićem ?

One koji su tikve sadili sa Renom tražite u HDZu . Na kraju krajeva Reno Sinovčić kao „nezavisni“ vijećnik u Gradskom vijeću Grada Zadra dizanjem ruke podržao je sve do jedan prijedlog HDZa i Božidara Kalmete ( u to vrijeme gradonačelnika)"

20. travanj 2024 10:02