StoryEditor
TribinaMARKO PUPIĆ BAKRAČ:

"Žele me eliminirati iz javnog prostora, ali idući put kada mi policija pokuca na vrata naići će na otpor, stoga je najbolje da odmah dođu specijalci"

Piše Zadarski.hr
3. veljače 2021. - 10:20
Cropix

Županijski vijećnik Marko Pupić Bakrač poslao je medijima priopćenje koje prenosimo u cijelosti.

U medijima se pojavila informacija kako se nisam došao na sud u privatnoj tužbi Božidara Longina protiv mene dana 02.02.2021 godine a uredno sam zaprimio poziv za ročište. Nakon poziva sudu i zahtjeva za uvidom u predmet utvrđeno je da poziv nisam zaprimio, kao što sam prvotno i tvrdio. Sutkinja je o tome sastavila Službenu zabilješku i opozvala moje privođenje na ročište putem policije.

E, sada, da je ovo prva omaška od strane institucija sistema ni po muke. Koliko je toga bilo samo u posljednjih samo nekoliko mjeseci to već spada u domenu sustavnog institucionalnog terora u obračunu sa mnom zbog mog javnog djelovanja. Isključivi cilj svega toga je da me se eliminira iz javnog prostora i ušutka. Kao što sam već upozorio naručitelji i organizatori cijele ove hajke nalaze se na adresi Medulićeva 2 .

Do sada sam sve to mirno podnosio, bio kooperativan kada su mi dolazili u vlastiti dom u 6 sati ujutro, pretresati ga, maltretirati obitelj i mene kao najveće kriminalce. Više neću. Idući put kada mi policija pokuca na vrata naići će na otpor, stoga je najbolje da odmah dođe specijalna policija koja je sposobna efikasno odraditi nasilno privođenje. Da se ne bi ponovila situacija iz vijećnice kada je naš mirni prosvjed pokušala prekinuti hrpa zaštitara , napadali nas i razvlačili satima dovodeći u opasnost naše i svoje zdravlje.

Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije

Marko Pupić Bakrač

22. lipanj 2021 18:25