StoryEditor
ViralFinale Voicea

ANKETA Čiji vam se nastup najviše svidio? Hercegovac Vinko završio pjesmom nikad prežaljenog Splićanina, Albina nesvakidašnjom baladom...

Piše J. V.
22. veljače 2020. - 22:10
Darko Tomaš/Hanza Media

Koliko su god emocije bile jake, a uzbuđenje veliko tijekom izvedbi prvih pjesama u nizu, onih "ponovljenih", s audicije, toliko su eskalirale sa svakom novom.

Finale je "Voicea", svaki je izlazak na pozornicu četiriju kandidata onaj za pamćenje.

Nakon što je otpjevao jednu od najljepših ljubavnih pjesama u zadnjem desetljeću, "All I ask" koju u originalu izvodi Adele, Filip Rudan samo je kratko poručio:

"Sretan rođendan, tata!" i time vjerojatno potpuno rastopio ionako raznježene najvijače. Ovo je posljednja pjesma koju je izveo u showu.

Splićanka Albina Grčić je odabrala emotivnu baladu bosanskohercegovačke kantautorice Maye Sar "Korake ti znam". Nesvakidašnji odabir nije dodatno objašnjavala, ali emotivna je bila u zahvali mentorima.

Bernarda Bobovečki je izvela "Only love can hurt like this", a Vinko Ćemeraš "Pelin i med" nikad prežaljenog Dina Dvornika. Dečko iz Čapljine kojeg život nije nimalo štedio uspio je čitav studio dignuti na noge.

Pitamo vas, čiji su vam nastupi bili toliko dobri da kažete - ova osoba zaslužuje pobijediti?

Izdvojeno

21. rujan 2020 02:33