StoryEditorOCM
ViralODVJETNICI, PJEVAČI...

Bili smo na otvorenju prvog gay bara u Dalmaciji, ‘osvanula‘ je i Mani Gotovac: U svijetu kažu homo, kod nas je to tubaš! Pogledajte tko je sve stigao

Piše Lorita Vierda/DV
8. svibnja 2022. - 07:17

U povijesnoj jezgri, u Ulici Marojice Kaboge, otvoren je "Milk", novi bar koji je namijenjen gay populaciji. Kuma bara je Gianna Apostolska,  a pristigla je i sva sila uzvanika, Dubrovčana i njihovih gostiju, poput Darije Mikulandre koja je i vodila program otvaranja, Ana Rucner, te nezaobilazni Andrija Seifried, koji je outfitom neodoljivo podsjećao na Mani Gotovac, javlja Dubrovački vjesnik.

image
Božo Radić/Cropix


Odvjetnici, ugostitelji, novinari, estradne zvijezde, influenceri i glumci, glazbenici ali i prolaznici, svi su željeli vidjeti "Milk".

image

Mato Franković

Božo Radić/Cropix


Na otvorenje je stigao i dubrovački gradonačelnik Mato Frankovic u prigodnom crvenom paletunu, jer su i brojni gosti u duginim bojama došli pozdraviti prvi ovakav bar na ovim prostorima.

Ana Rucner odsvirala je početak otvorenja, a stigao je i kreator uniformi za osoblje, dubrovački dizajner Natalio Đangradović.

image

Ana Rucner
 

Božo Radić/Cropix
image
Božo Radić/Cropix


- Zahvaljujem sto ste došli podržati priču koju stvaramo, uživajte u večerašnjem programu - rekao je voditelj i direktor "Milka", Vicko Lazo, a potom je Mani Gotovac, odnosno Andrija Seifried, stigao na malu pozornicu i zajedno s kumom Giannom Apostolski razrezao tortu uz mali performance.

image

Vicko Lazo i Andrija Seifried

Božo Radić/Cropix
image

Josip Grabovac i kuma Gianna Apostolski

Božo Radić/Cropix


- U Dubrovniku sam uvijek doma, u svijetu imaju izrazi gej i homoseksualac, a u Gradu je to uvijek tubaš. Otvorite Vicko svoj poklon i izvadite ga!  - poručila je Mani.

image
Božo Radić/Cropix
image
Božo Radić/Cropix


Na otvaranje su stigle i 'House of flamingo' u čijem su sastavu četiri 'drag queena',  Roxane iz Metkovića, Entity, Kolinda Evangelista i Spazam orgazam koja nastupa pod imenom Jovanka Broztitutka. 

Na otvaranje je stigao i najveći dubrovački ljubitelj žena Nikola Nikić. 

image
Božo Radić/Cropix
image
Božo Radić/Cropix
image

Edi Ertec

Božo Radić/Cropix

 

Atmosferu doživite i u videu:

20. travanj 2024 18:34