StoryEditorOCM
ViralU SUBOTU U ŠIBENIKU

Bira se najljepša mama Hrvatske: na natjecanje stiže 17 ljepotica, a jedna od njih je sa zadarskog područja

Piše Šibenski.hr
2. svibnja 2022. - 18:52

Natjecanje za Naljepšu Mamu Hrvatske, koje ove godine slavi jubilej, održat će se u Šibeniku, 7. svibnja, u Kući umjetnosti Arsen s početkom u 21 sat.

U programu će svi imati priliku pobliže upoznati ovogodišnje finalistice, a uz dvije krune bit će podjeljeno i ukupno sedam lenti u različitim kategorijama. Sudjeluje 17 natjecateljica, no jedna je izvan konkurencije. Naime, organizatori su ove godine napravili jednu iznimku pa će po prvi puta nastupiti i jedna mama koj anema hrvatsko državljansto. Riječ je o Britanki Emily koja će se predstaviti kao i druge mame, no neće biti bodovana niti će moći osvojiti lentu.

- Emily je doista željela samo sudjelovati u natjecanju, a mi smo joj to ove godine omogućili. Ona je prva mama koja nema hrvatsko državljanstvo, a koja će biti na pozornici s drugim mamama - kažu organizatori.

Mame finalistice u kategoriji 23-39 godina su:

Jelena Konjić,  Krk, Maja Kelemen, Zagreb, Jovana Topić, Klinča Sela , Elvita Škorić, Velika Mlaka, Ivana Žunac, Karlovac, Ivana Nikolić, Voćin, Dragana Skrovec, Turčin, Daria Matošić Božan, Split, Iris Stanin, Ugljan, Antonela Lozančić, Kaštel Lukšić, Emily Glavić, Dubrovnik .

Kategorija Dijamant: Ivančica Vrbos, Rijeka, Sanela Škorput, Zagreb, Katarina Vrca, Sinj, Katja Podrug, Solin, Diana Rančić, Sinj, Božena Bajalica, Šibenik 

Između bodovanja, gledatelje će zabavljati popularni šibenski pjevač Branimir Bubica.

Također, svi oni koji neće biti u mogućnosti pogledati program u KU Arsen, mogu isti pratiti putem  livestreama preko Facebook stranice Najljepša Mame Hrvatske.

19. travanj 2024 13:55