StoryEditorOCM
ViralNEVJEROJATNO

Bizarna snimka: Muškarac zaspao na tuđem autu, a kad je vozač želio krenuti, počeo ga tući?! Nakon toga se dogodilo nešto još luđe

Piše Karlo Huzjak/Autoklub
9. listopada 2022. - 12:31

Bizarna snimka snimljena u Washingtonu (SAD) pokazuje muškarca koji leži preko poklopca motora i vjetrobranskog stakla Honde, dok ga netko vozi po ulici, piše Autoklub.

Incident se dogodio početkom tjedna, a lokalni stanovnik Paul Blair promatrao je kako se sve odvija. Govoreći za ABC 7 News, Blair kaže kako je primijetio neidentificiranog muškarca kako leži na Hondi ispred zgrade dok je radio iz svoje kuće u centru grada.

“U početku sam bio prilično zabrinut što bi se moglo dogoditi, da bi se tip mogao ozlijediti ako bi vozač krenuo. Ne znam je li se to dogodilo, ali je bilo zabrinjavajuće", opisuje Blair.

"Nakon 20-ak minuta muškarac je sišao s auta, počeo ga udarati nogama, nakon čega se vozač Honde počeo udaljavati s automobilom, s tipom i dalje na vjetrobranskom staklu".

Ubrzo nakon toga, Blair je odlučio početi snimati incident. Vozač Honde počeo je polako voziti s parkirnog mjesta, a čovjek koji je ležao na automobilu nije ni trznuo. Nije jasno što se dogodilo nakon što je Honda nestala iza ugla, ali Blair navodi kako nikada nije vidio nešto takvo.

28. rujan 2023 19:50