StoryEditorOCM
ViralIDU PRED OLTAR

Britney i njen 12 godina mlađi dečko isplanirali vjenčanje za - danas! Njena obitelj nije dobila pozivnicu

Piše Lovro Belošević/JL
9. lipnja 2022. - 10:15

Britney Spears i zaručnik Sam Asghari trebali bi se danas vjenčati, prenosi Daily Mail.

Prema TMZ-u, 40-godišnja pjevačica i 28-godišnji fitness instruktor izmijenit će bračne zavjete pred stotinjak ljudi. Dok bi njezin brat Bryan trebao biti prisutan, njezini roditelji, Jamie i Lynne Spears, te sestra Jamie Lynn, najvjerojatnije se neće pojaviti na svečanosti, piše Jutarnji list.

Upućeni izvori su za TMZ rekli da još nije jasno tko će dovesti Spears do oltara.

Britney i Asghari objavili su u Instagram priči snimku na kojoj su se vozili u Rolls-Royceu. Na snimci Spears je pijuckala šampanjac i imitirala britanski naglasak te istaknula da uživa u vožnji tim elegantnim vozilom te da se osjeća sofisticirano s draguljima na noktima. Asghari i Spears zaručili su se u rujnu 2021., a ubrzo nakon toga on je viđen kako traži prstenje.

Slavni par uživao je u nizu luksuznih izleta u posljednjih nekoliko mjeseci, a viđeni su na Havajima, Las Vegasu i raskošnim meksičkim ljetovalištima u Cabo San Lucasu i Cancunu. Nije odmah bilo jasno što će Spears odjenuti za šetnju do oltara, iako su ona i Asghari viđeni na sastanku s Donatellom Versace prije manje od tri mjeseca. Spears je izjavila da je imala niz planova nakon završetka svojeg 13-godišnjeg konzervatorskog statusa u studenom prošle godine, među kojima su udaja, kupnja novog doma i još djece.

Podsjetimo, u braku s bivšim suprugom Kevinom Federlineom, Spears je postala majka 16-godišnjeg Seana Prestona i 15-godišnjeg Jaydena.

02. svibanj 2024 21:59